facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Αλβανία: Οι Βορειοηπειρώτες καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας μετά τη δολοφονία Κατσίφα

Την τρομοκράτηση των Βορειοηπειρωτών επιχειρούν οι αλβανικές αστυνομικές αρχές με αλλεπάλληλες προσαγωγές σε αστυνομικά τμήματα τα τελευταία 24ωρα και 9 ημέρες μετά την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Σύμφωνα με καταγγελίες τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει πολλές προσαγωγές Βορειοηπειρωτών με ελληνική ιθαγένεια, με πρόφαση την εξακρίβωση στοιχείων χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Οι αλβανικές αρχές έχουν θορυβηθεί από την οργή που επικρατεί στους κόλπους της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και προσπαθούν με φτηνά τεχνάσματα να εκφοβίσουν όσους αντιδρούν ή επισκέπτονται τους Βουλιαράτες για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που παραμένει άταφος για 9η μέρα.

Όσο περνούν οι ώρες πληθαίνουν οι φωνές και οι πιέσεις εντός και εκτός αλβανικής επικράτειας που ζητούν από τα Τίρανα να παραδώσουν τη σορό του 35χρονου ομογενή και να ρίξει άπλετο φως στην υπόθεση επιτρέποντας ανεξάρτητη πραγματογνωμοσύνη και δημοσίευση των βίντεο από τις κάμερες των επίλεκτων της RENEA που εκτέλεσαν τον Κατσίφα.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news