facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΝΔ για πόρισμα «Ερρίκος Ντυνάν»: Δεν υπάρχουν ενδείξεις για κατηγορίες κατά υπουργών

«Λάσπη στον ανεμιστήρα» χαρακτηρίζουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας το πόρισμα της εξεταστικής για την Υγεία, όσον αφορά την υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν», που παραδόθηκε σήμερα στα κόμματα.

«Και μόνο το γεγονός ότι η εξεταστική δεν κατέληξε σε προανακριτική αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν καθοιονδήποτε τρόπο ούτε καν ενδείξεις που να στοιχειοθετούν κατηγορίες εναντίον των υπουργών. Επιστρέφοντας την υπόθεση στη δικαιοσύνη που ούτως ή άλλως την ερευνά το μόνο που θέλουν να κάνουν είναι να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα», αναφέρουν πηγές από την Πειραιώς.

«Ακολουθούν τη γνωστή μέθοδο των δήθεν εξεταστικών που δεν καταλήγουν πουθενά καθώς δεν βρίσκονται στοιχεία για να υποστηρίξουν τις ευφάνταστες κατηγορίες που φτιάχνουν στο μυαλό τους και στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ελέγχουν. Το γεγονός ότι μετά το φιάσκο της Νοβάρτις επιλέγουν τώρα τη λογική του σήριαλ, δηλαδή πάνε κομματιαστά και βγάζουν στην επικαιρότητα πόρισμα για κάθε υπόθεση, σημαίνει ότι θέλουν να κρατήσουν τη λάσπη στην επικαιρότητα. Λάσπη, λάσπη κάτι θα μείνει. Αυτή είναι η στόχευσή τους. Αλλά δεν θα μείνει τίποτα. Η λάσπη τους θα επιστρέψει για τα πραγματικά τους σκάνδαλα», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν:

«Υπενθυμίζουμε ότι το Ντυνάν πουλήθηκε 115 εκατ. ενώ χρωστούσε 230 εκατ. και πληρώθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι. Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τώρα ενώ πέτυχε αυτή η πώληση να το αγοράσει με μηδέν χρέη έναντι 75 εκατ. δείχνει πόσο εσφαλμένη και καταστροφική είναι η πολιτική της».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news