facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΚΙΝΑΛ: Απολύτως καταδικαστέοι οι προπηλακισμοί

Τους προπηλακισμούς κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί στο Πολυτεχνείο, καταδικάζει με ανάρτησή του στα Social Media, ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλο Χρηστίδη, βρέθηκαν το πρωί στον χώρο του Πολυτεχνείου και κατέθεσαν στεφάνι προκειμένου να τιμήσουν την 45η επέτειο της εξέγερσης, χαρακτήρισε «απολύτως καταδικαστέες» τις ενέργειες προπηλακισμών. «Προσβάλλουν τη δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης, ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκαν οι φοιτητές το '73», αναφέρει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.
Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, σημειώνει ωστόσο ότι, «δυστυχώς όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα καταγγέλλουν "φασιστικές" πρακτικές πριν λίγα χρόνια ήταν από την άλλη μεριά της Πατησίων υπερασπιζόμενοι το "δικαίωμα" τους να απαγορέψουν τη δική μας είσοδο στο χώρο. Τίποτα δεν πρέπει σήμερα να θεωρείται δεδομένο. Ναι, η δημοκρατία είναι θέμα μόνιμου αγώνα».
Ειδικότερα στην ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε:
Βρεθήκαμε πριν λίγο στο Πολυτεχνείο με τον Παύλο Χρηστίδη για να τιμήσουμε την 45η επέτειο της εξέγερσης.
Οι αγώνες για τη δημοκρατία δεν πρέπει ποτέ να γίνουν ένα ιστορικό παρελθόν. Τιμάμε το Πολυτεχνείο αναλαμβάνοντας το δικό μας χρέος και τη δική μας ευθύνη σήμερα. Να διασφαλίσουμε την ποιότητα της δημοκρατίας, να θωρακίσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς. Είναι θέμα μόνιμου αγώνα.
Y.Γ. Απολύτως καταδικαστέες οι ενέργειες προπηλακισμών. Προσβάλλουν τη δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης, ιδανικά για τα οποία αγωνίστηκαν οι φοιτητές το '73. Δυστυχώς όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα καταγγέλουν "φασιστικές" πρακτικές πριν λίγα χρόνια ήταν από την άλλη μεριά της Πατησίων υπερασπιζόμενοι το "δικαίωμα" τους να απαγορέψουν τη δική μας είσοδο στο χώρο.
Τίποτα δεν πρέπει σήμερα να θεωρείται δεδομένο. Ναι, η δημοκρατία είναι θέμα μόνιμου αγώνα.
Οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν το πρωί στο Πολυτεχνείο για να τιμήσουν την 45η επέτειο από την εξέγερση
Οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ βρέθηκαν το πρωί στο Πολυτεχνείο για να τιμήσουν την 45η επέτειο από την εξέγερση
Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Χρηστίδης στο ΠολυτεχνείοΟ Μανώλης Χριστοδουλάκης και ο Παύλος Χρηστίδης στο Πολυτεχνείο
iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news