facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Πρόεδρος Φιλοσοφικής για Ρουβίκωνα: Το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται άσυλο

«Ενημερωθήκαμε ότι από τη 1 μέχρι τις 7 ο Ρουβίκωνας οργανώνει ρεμπέτικο γλέντι» και για το λόγο αυτόν «αποφασίστηκε σήμερα το κτήριο να είναι κλειστό, συμβολικά και να μην υπάρχει καμία πρόσβαση σε αυτό», δήλωσε η καθηγήτρια και πρόεδρος του τμήματος Φιλοσοφικής, Μαρίζα Φουντοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

Μπουζούκι θα έχει, λυπάμαι που δεν θα είμαστε εκεί, ελπίζουμε ότι θα μας δώσουν ευκαιρία άλλη φορά», συμπλήρωσε η ίδια αστειευόμενη, όμως τόνισε ότι «το πρόβλημα έχει ονοματεπώνυμο και λέγεται άσυλο».

«Πρέπει να οριστούν χώροι ασύλου», διευκρίνισε η ίδια.

Ερωτηθείσα για το πώς αντιδρούν οι φοιτητές τόσο στο ζήτημα του Ρουβίκωνα, όσο και γενικότερα στο θέμα της παραβατικότητας, απάντησε πως «υπάρχει η έννοια του φόβου στα παιδιά, από την άλλη, έχουν απαξιώσει αυτήν τη διαδικασία, υπό την έννοια ‘αν μιλήσω, ποιος θα κάνει κάτι;’».

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών, Σ.Μπαλάσκας, τόνισε ότι «το πράγμα έχει ξεφύγει ειδικά στην ΑΟΣΟΕ».

«Εκεί υπάρχουν πλέον μαγαζιά», είπε χαρακτηριστικά και υπογράμμισε ότι η διατήρηση της τάξης στα πανεπιστήμια «δεν είναι πάντα θέμα της Αστυνομίας, είναι της Πρυτανείας, είναι πολιτική βούληση».

«Για να μπούμε στο πανεπιστημιακό άσυλο, θα πρέπει να έχουμε εντολή, εκτός αν γίνουν βαριές κακουργηματικές πράξεις, όμως και πάλι το σκεφτόμαστε, είναι πολύ λεπτά τα πράγματα», είπε.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news