facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Επεισόδια στην ομιλία Πετρόπουλου και Παπανάτσιου στο Βόλο

Αποδέκτες «θερμής» υποδοχής έγιναν το απόγευμα της Δευτέρας οι υφυπουργοί Τάσος Πετρόπουλος και Κατερίνα Παπανάτσιου σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας στο κτίριο του Μεταξουργείου Ν. Ιωνίας Βόλου, κατά την διάρκεια της οποίας πραγματοποίησαν διαμαρτυρία με πανό και συνθήματα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών.

Οι διαμαρτυρόμενοι όπως μεταδίδει το e-volos.gr, απλωσαν πανό μπροστά από το πάνελ των ομιλητών που έγραφε, «Όχι στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ. Ναι στη ζωή» αλλά και πολλά άλλα μικρότερα, που κρατούσαν πολίτες που στηρίζουν τον αγώνα της επιτροπή.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών ενάντια στην Καύση Σκουπιδιών




Ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε ότι το αποτέλεσμα της διαμαρτυρίας είναι να μην γίνει συζήτηση με τους πολίτες για σοβαρά θέματα και χαρακτήρισε απαράδεκτη την παρεμπόδιση του λόγου. Καλούσε τους διαμαρτυρόμενους σε διάλογο ενώ μέλη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «έξω οι προβοκάτορες».

Ο υπουργός χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους «προκλητικούς» που θέλουν να σταματήσει ο διάλογος και ότι αυτό που κάνουν είναι φασισμός:». «Θέλουμε στο Βόλο ένα δημοκρατικό μέτωπο στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν θα ξανάρθει η δεξιά και ο φασισμός, θα κερδίσουμε» δήλωσε ο υφυπουργός. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησαν σπρωξίματα και φραστικά επεισόδια

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το e-volos.gr

20181124
46524021
20181124
47052442
 e-volos

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news