facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Επιβάρυνση των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΔΕΗ επιβεβαίωσε ο Παναγιωτάκης

Στην επιβεβαίωση πως το γ’ τρίμηνο του έτους τα οικονομικά στοιχεία της ΔΕΗ θα εμφανίσουν επιβράδυνση, προχώρησε ο διευθύνων σύμβουλος της Επιχείρησης, Μανώλης Παναγιωτάκης.

Μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, ο κ Παναγιωτάκης, δήλωσε πως προκύπτει μεγάλη αύξηση της οριακής τιμής του συστήματος αλλά και της τιμής των δικαιωμάτων του διοξειδίου του άνθρακα.

«Δεν μπορώ να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, είμαστε εισηγμένη εταιρεία και πρέπει να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις, όμως εκείνο που μπορώ να πω, είναι ότι δεν θα μηδενιστεί το EBITDA και ότι εργαζόμαστε με την Κυβέρνηση, το Υπουργείο, ώστε τελικά να υπάρξει βελτίωση των αποτελεσμάτων και προοπτική βελτίωσης των αποτελεσμάτων χωρίς να επιβαρυνθεί κατά το δυνατό η κατανάλωση», σημείωσε με νόημα, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο αυξήσεων στους λογαριασμούς.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος πρόσθεσε πως η παρούσα διοίκηση έχει εφαρμόσει συγκεκριμένη κοινωνική πολιτική που δεν αφήνει κανέναν δυσαρεστημένο εκτός των μετόχων της ΔΕΗ οι οποίοι όπως είπε, δεν έχουν πάρει μέρισμα.

«Αυτό γίνεται γιατί δεν προσανατολιζόμαστε να έχουμε κέρδη πολλά, αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχισθεί επ’ άπειρον», είπε.

Δείτε την αναλυτική ανακοίνωση της ΔΕΗ για όσα είπε ο κ. Παναγιωτάκης

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news