facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Μητσοτάκης για προσλήψεις και παροχές: Οι πολίτες δεν αντέχουν να πληρώσουν και την πτώση του κ. Τσίπρα

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό των 106 ετών από την απελευθέρωση της πόλης.
«Η Καστοριά γιορτάζει 106 χρόνια από την απελευθέρωση της, η τελευταία πόλη της Μακεδονίας Που απελευθερώθηκε και ενσωματώθηκε στον κορμό της μητέρας Ελλάδας. Αποτίουμε σήμερα φόρο τιμής σε όλους αυτούς Οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για να είναι η Μακεδονία μας ελεύθερη και ελληνική. Λίγα δεκάδες χιλιόμετρα πιο πάνω εδώ από την λίμνη της Καστοριάς Βρίσκεται μια άλλη λίμνη η λίμνη των Πρεσπών η οποία είναι ποια γνωστή σήμερα στην ελληνική κοινωνία, όχι για την απαράμιλλη φυσική της ομορφιά Αλλά για την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών την οποία υπέγραψε ο κύριος Τσίπρας και ο κύριος Καμμένος», δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε: «Μια συμφωνία η οποία εκχωρεί την μακεδονική γλώσσα και την μακεδονική εθνότητα στους γείτονες μας. Επαναλαμβάνω και από δω πέρα, από την ακριτική Καστοριά, ότι η Νέα Δημοκρατία Δεν πρόκειται να ψηφίσει αυτή τη συμφωνία, ούτε τώρα ούτε στην επόμενη Βουλή. Εύχομαι Σε όλες και σε όλους χρόνια πολλά και να παίρνουμε πάντα από την πλούσια ιστορία μας, αυτά τα χρήσιμα μηνύματα που θα αποτελούν τον οδηγό μας για τις μελλοντικές μας επιλογές. Και να μην ξεχνάμε ποτέ ότι η χώρα αυτή μεγαλούργησε, όταν ηγεσία και λαός ήταν ενωμένοι και όταν κινήθηκε βάσει σχεδίου προγράμματος και κυριώς πολιτικού ρεαλισμού».
Εκτίμησε ακόμα πως ο «κύριος Τσίπρας και ο κύριος Καμμένος θα πάμε μαζί μέχρι το τέλος, σφιχταγκαλιασμένη και απολύτως εξαρτημένοι από τις καρέκλες τους».
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπενθύμισε πως έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την παρατεταμένη προεκλογική περίοδο και για «το κρεσέντο παροχών και λαϊκισμού στο οποίο έχει εισέλθει προσωπικά ο κύριος Τσίπρας, προκειμένου να διασωθεί πολιτικά».
Αναφερόμενος στις προσλήψεις και τις παροχές ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η «χώρα δεν χρειάζεται σήμερα περισσότερες αχρείαστες προσλήψεις στο Δημόσιο, χρειάζεται δουλειές, επενδύσεις και ένα εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο, το οποίο θα κάνει τη μηχανή της πραγματικής οικονομίας να πάρει πραγματικά μπροστά. Ο κύριος Τσίπρας και υπουργοί του και ο κύριος Καμμένος δεν διαθέτουν κανένα τέτοιο σχέδιο. Γι' αυτό και δυστυχώς αρκούνται στο να επαναλαμβάνουν τις χειρότερες συνήθειές της μεταπολίτευσης,  Αυτές που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Η χώρα πλήρωσε και οι έλληνες πολίτες πλήρωσαν ήδη πολύ ακριβά μια φορά την άνοδο του κύριου Τσίπρα στην εξουσία. Δεν αντέχουν να πληρώσουν και δεύτερη φορά και την πτώση του».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news