facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στο Ηράκλειο

Ένας ολόκληρος... στρατός Πακιστανών εισέβαλε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής σε ένα δωμάτιο όπου διαμένουν τρεις ομοεθνείς τους, στην κοινότητα Βαγιωνιά του Δήμου Γόρτυνας στην πεδιάδα της Μεσαράς! Τα όσα ακολούθησαν, σήκωσαν στο πόδι τους σχεδόν 600 κατοίκους του χωριού!

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, οι εισβολείς -που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν τουλάχιστον 30!- επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα στους ενοίκους του δωματίου και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν αλύπητα, ενώ δεν δίστασαν να τους μαχαιρώσουν! Και ενώ οι περίοικοι έβγαιναν από τα σπίτια τους ακούγοντας τις κραυγές πόνου των θυμάτων, οι δράστες έσπευσαν να χαθούν μέσα στο σκοτάδι.

Οι τρεις Πακιστανοί μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και από εκεί τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Μοιρών και του Κέντρου Υγείας Αγίας Βαρβάρας, με τα οποία διακομίστηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου. Δυο από αυτούς ήταν εκτός κινδύνου με ελαφρά τραύματα, αλλά ο τρίτος είχε χτυπηθεί από μαχαίρι στον θώρακα και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή. Η τοπική Αστυνομία ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες της αιματηρής επίθεσης και να εξακριβώσει αν κίνητρό τους ήταν η ληστεία ή κάτι άλλο.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news