facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Συνήγορος Ριχάρδου κατά Τσίπρα: «Προεξοφλεί ποινικές ευθύνες»

Την οργή του δεν έκρυψε ο συνήγορος του Ριχάρδου για τις δηλώσεις που έκανε για τον πελάτη του ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής το μεσημέρι της Τετάρτης (28/11).

Ο κ.Πέτρος Πανταζής, συνήγορος του γνωστού ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστήριων, καταγγέλλει πως την ώρα που ο ίδιος δεν έχει παρει τη δικογραφία στα χέρια του, ο πρωθυπουργός προεξοφλεί ποινικές ευθύνες. Δηλώσεις που όπως είπε: «δεν συνάδουν ούτε με τον διαχωρισμό των εξουσιών».

Την ίδια ώρα οι αποκαλύψεις για τη δράση του κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού είναι καταιγιστικές, ενώ σε αυτό εκτός από τον Ριχάρδο, φέρονται να εμπλέκονται δεκάδες άλλα άτομα, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 68 συλλήψεις.


Οι δηλώσεις του Τσίπρα που εξόργισαν τον συνήγορο του Ριχάρδου

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, συνεχάρη, κατά την ομιλία του στη Βουλή, το μεσημέρι της Τετάρτης, την Αστυνομία για την εξάρθρωση του κυκλώματος με τους εγκληματίες με τα λευκά κολάρα.

«Αναφέρομαι στο δίκτυο ενεχυροδανειστηρίων Ριχάρδος που είχε ξεζουμίσει τα προηγούμενα χρόνια δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες που είδαν τα εισοδήματά τους να καταρρακώνονται και να είναι σε απελπισία και προσπάθησαν να βρουν δυνατότητα ενός πρόσκαιρου βοηθήματος, ξεπουλώντας τα τιμαλφή τους σε τιμή ευκαιρίας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Η απάντηση του συνήγορου του Ριχάρδου στον Αλέξη Τσίπρα


Αυτή ακριβώς η αναφορά είναι που προκάλεσε την οργή του συνηγόρου του Ριχάρδου, Πέτρου Πανταζή. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία ενημέρωση γιατί ο πελάτης μου είναι υπό κράτηση. Βρισκόμαστε στην Ευελπίδων, οι άνθρωποι είναι ακόμα εντός των αστυνομικών οχημάτων, δεν υπάρχει δυνατότητα ούτε επικοινωνία ούτε οποιοσδήποτε γνώστης της δικογραφίας. Φυσικά, δεν έχουμε πάρει αντίγραφα. Φυσικά, δεν γνωρίζω αν θα προλάβουμε σήμερα να πάρουμε αντίγραφα λόγω του προχωρημένου της ώρας» τονίσε χαρακτηριστικά.

Για να συνεχίσει, ασκώντας κριτική στον πρωθυπουργό: «Και μας κάνει εντύπωση βέβαια και το θέτω ως προβληματισμό για όλους, ότι πολιτειακοί παράγοντες σε ανώτερο και ανώτατο επίπεδο κάνουν δηλώσεις περί της δικογραφίας. Προφανώς, έχουν πάρει ή αντίγραφα της δικογραφίας ή γνωρίζουν την υπόθεση, πράγμα το οποίο δεν έχουν ακόμη κατορθώσει οι συνήγοροι υπερασπίσεως. Είναι από τα περίεργα της ελληνικής Πολιτείας αυτά… Αλλά είμαστε βέβαιοι ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν παρασύρεται από όλα αυτά, διαβάζει τη δικογραφία και θα κάνει αυτό που πρέπει».

Και ο ίδιος, συνέχισε: «Αναφέρομαι σε δηλώσεις οι οποίες δεν συνάδουν ούτε με τον διαχωρισμό των εξουσιών, δεν συνάδουν ούτε με ευνομούμενη Πολιτεία έτσι; Χωρίς να έχουμε στοιχεία της δικογραφίας, κάνουμε δηλώσεις και προεξοφλούμε ποινικές ευθύνες. Νομίζω ότι είναι πολύ πρόωρα αυτά όλα και θα αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν. Είμαστε βέβαιοι γι’ αυτό».

pronews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news