facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Εισβολή Ρουβίκωνα σε ομιλία της Αχτσιόγλου στο Παγκράτι (φωτογραφίες)

Εισβολή σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Παγκράτι, όπου επρόκειτο να πραγματοποιήσει ομιλία η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, πραγματοποίησαν μέλη του Ρουβίκωνα.
Ειδικότερα, 30 μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στο χώρο την ώρα της εκδήλωσης, προχώρησαν σε παρέμβαση, στη συνέχεια πέταξαν τρικάκια και αποχώρησαν από το σημείο.
Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο προς το παρόν η ΕΛ.ΑΣ., δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη ή προσαγωγή.
Σημειώνεται ότι η υπουργός Εργασίας δεν ήταν παρούσα στο χώρο όταν έλαβε χώρα το περιστατικό.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά επιθέσεων του Ρουβίκωνα σε πρεσβείες, δημόσιες υπηρεσίες και άλλους φορείς, ενέργειες που τροφοδοτούν τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για εσκεμμένη προστασία του καθεστώτος ανομίας από την κυβέρνηση.
Η κριτική κορυφώθηκε μετά την πρόσφατη επίθεση διαφορετικής ομάδας αναρχικών στο Πρωτοδικείο, επίθεση στην οποία τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί χωρίς να υπάρξουν συλλήψεις ή προσαγωγές.
Σε ανάρτησή του στο Διαδίκτυο μετά το περιστατικό, ο Ρουβίκωνας αναφέρει μεταξύ άλλων: 
«Ο σύριζα είναι στην εξουσία.
Τι πετύχαμε λοιπόν; Οι μισθοί μας παραμένουν όπως τους αφήσαμε πριν τρία χρόνια. Η μαύρη, ανασφάλιστη εργασία είναι ο κανόνας. Η ελαστική ή μερική εργασία είναι η κύρια εξαίρεση. Τα σπίτια των εργατών και των χαμηλών μικροαστικών στρωμάτων είναι στο έλεος των τραπεζών. Τα νοσοκομεία δεν έχουν γιατρούς, κρεβάτια, εξοπλισμό. Χιλιάδες νέοι και νέες φεύγουν μετανάστες κι έτσι ρίχνουν την ανεργία κάτω από το 20%, στο 19%. Η τρίτη ηλικία συνεχίζει να φυτοζωεί με συντάξεις πείνας έχοντας να ταΐζει και τα άνεργα παιδιά της, ενώ σαν τον ζήτουλα παρακαλάει να μην γίνει η επόμενη μείωση των συντάξεων. Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέες βάσεις σε όλη την Ελλάδα και δεν το κάνουν για να φέρουν συνάλλαγμα αλλά γιατί μας ετοιμάζουν για πόλεμο στην ανατολική μεσόγειο.
Ξαναρωτάμε όλους και όλες: Τι πετύχαμε που παρατήσαμε τον δρόμο κι εμπιστευτήκαμε την κάλπη;
Τώρα που έρχονται εκλογές τα πολιτικά στελέχη του Σύριζα βγαίνουν στην ρούγα με δώρα. Μόνο που η ημερομηνία λήξης αυτών των δώρων έχει λήξει προ πολλού. Συγκεκριμένα πριν τρία χρόνια».
newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news