facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Σ. Ιωαννίδης στο Newpost: Ας πάει ο Γαβρόγλου στη Φιλοσοφική να διώξει το «Ρουβίκωνα»

Υπουργό «διάλυσης της Παιδείας» χαρακτηρίζει τον κ. Γαβρόγλου ο Σάκης Ιωαννίδης με δήλωση του στο Newpost. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ σχολιάζοντας συνέντευξη του υπουργού Παιδείας σχολιάζει: «Ο υπουργός «διάλυσης της Παιδείας» κ. Γαβρόγλου, αφού μαζί με την κυβέρνηση επανέφεραν το άσυλο προστασίας της παραβατικότητας στα Πανεπιστήμια, τώρα προτρέπει τους φοιτητές να υποκαταστήσουν την πολιτεία και να τα βάλουν με τα κάθε λογής εγκληματικά στοιχεία. Επειδή οι φοιτητές μπήκαν στα πανεπιστήμια για να μορφωθούν και να σπουδάσουν, θέλω να του θυμίσω, ότι αυτό, αποτελεί ευθύνη της πολιτείας».

«Μάλιστα προτρέπω», συνεχίζει ο κ. Ιωαννίδης «τον ρωμαλέο Γαβρόγλου να πάει ο ίδιος στην Φιλοσοφική να διώξει τον Ρουβίκωνα, στην ΑΣΟΕΕ να σταματήσει την διακίνηση ναρκωτικών και το παραεμπόριο και στο ΑΠΘ τις επιθέσεις κατά καθηγητών και φοιτητών. Είμαι σίγουρος ότι, οι καταληψίες δεν θα τον αφήσουν να περάσει ούτε από έξω. Η λύση για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων είναι η κατάργηση του Ασύλου, η θέσπιση σώματος πανεπιστημιακής φύλαξης και η είσοδος στα ιδρύματα με ειδική κάρτα, μόνο σε όσους έχουν σχέση με την Πανεπιστημιακή κοινότητα. Εν τέλει η λύση είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

Θυμίζουμε πως ο κ. Γαβρόγλου είχε πετάξει το μπαλάκι στους φοιτητές για την παρουσία του Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική.

Συγκεκριμένα είχε πει: «Νομίζω ότι εδώ είναι κρίσιμο να θέτουμε τα ζητήματα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Και κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει: πού είναι το φοιτητικό κίνημα, πού είναι οι φοιτητές να διεκδικήσουν τους χώρους τους και την ακαδημαϊκή ειρήνη;»

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news