facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Μαύρο στο MEGA: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο των εργαζομένων

Με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα πλέον για τη λειτουργία του «μεγάλου καναλιού» οι εργαζόμενοι του, βάζουν την τελευταία πινελιά στην 29χρονη πορεία του.

Με μια συρραφή αγαπημένων σκηνών από σειρές του MEGA, που δίνουν τον τόνο, περνούν το μήνυμα και τελικά προαναγγέλουν το τέλος του μεγάλου καναλιού έπειτα από 29 χρόνια ζωής.

Το βίντεο επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του MEGA που παρέμειναν στις επάλξεις, προσπαθώντας να κρατήσουν ζωντανό το κανάλι για περισσότερα από δύο χρόνια.

Το κανάλι, θα πάψει να υπάρχει το πρωί της Κυριακής 28 Οκτωβρίου.

Δείτε το βίντεο:



Με μια ανακοίνωση μόλις 54 λέξεων από την Digea, ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα το τέλος μετάδοσης όλων των προγραμμάτων του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Digea με τίτλο «διακοπή μετάδοσης σήματος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA:

«H Digea ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό ότι κατόπιν έγγραφης γνωστοποίησης που έλαβε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), θα προχωρήσει, ως υποχρεούται, από το νόμο και το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας της, στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας «MEGA». Η διακοπή θα πραγματοποιηθεί τις πρωινές ώρες της Κυριακής 28/10/2018».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news