facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Mega: Σάρωσε σε τηλεθέαση την ώρα που έπεφτε το «μαύρο»

Την αγάπη τους στο άλλοτε κραταιό κανάλι της ιδιωτικής τηλεόρασης, Mega, έδειξαν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου ως τα ξημερώματα της Κυριακής, την ώρα δηλαδή που έπεσε και επίσημα το «μαύρο».

Συγκεκριμένα, το μισάωρο, 01:30 έως 01:59, το Mega κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

Η στιγμή που πέφτει «μαύρο» στο Mega -Έπειτα από 30 χρόνια λειτουργίας

Σχεδόν εννέα λεπτά μετά τις 2.00 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου έπεσε το «μαύρο» στο Mega. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea.

Οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: τις «Τρεις Χάριτες», το «Δις Εξαμαρτείν» και τους «Απαράδεκτους».

Τη στιγμή που στο «Μεγάλο Κανάλι» προβαλλόταν ένα από τα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς «Οι Απαράδεκτοι», «κόπηκε» η σύνδεση. Έπεσε το «μαύρο» και σε μήνυμα μέσα σε φόντο αναφερόταν πως «η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη».

Να σημειωθεί, βέβαια, πως το Mega θα εκπέμπει τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας κανονικά από τις συνδρομητικές πλατφόρμες.

Δείτε το βίντεο:



Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news