facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Νέες δεσμεύσεις λογαριασμών στη Folli Follie

Mε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών δεσμεύονται οι λογαριασμοί των Γιώργου Βαρθαλίτη και Ιωάννη Μπεγιέτη.

Τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών, θυρίδων και χρηματοπιστωτικών προϊόντων (μετοχές, ομόλογα κλπ) του Γ. Βαρθαλίτη ορκωτού λογιστή της Ecovis και Ι. Μπεγιέτη, πρώην οικονομικού διευθυντή της FF Asia-Pacific, ζήτησε με βούλευμά του το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τη δέσμευση ζήτησε από το δικαστικό συμβούλιο ο Οικονομικός Εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης ο οποίος διενεργεί την έρευνα για την υπόθεση. Το βούλευμα απεστάλη σήμερα στα εγχώρια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και σε χρηματιστηριακές εταιρείες, προκειμένου να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες για το «πάγωμα» των λογαριασμών των δύο εκ των πρωταγωνιστών της υπόθεσης Folli Follie. Το αίτημα του εισαγγελέα, σχετίζεται σύμφωνα με πληροφορίες με «παραποιημένα οικονομικά στοιχεία από την Ασία» που φέρεται να έστελνε ο Ι. Μπεγιέτης και τα οποία ενέκρινε και ενσωμάτωνε ο Γ. Βαρθαλίτης

Είχε προηγηθεί προ δύο εβδομάδων αντίστοιχη παραγγελία για τη δέσμευση των λογαριασμών των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου, βασικών μετόχων και επικεφαλής του ομίλου.

economistas

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news