facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Βρέθηκε DNA, αλλά όχι αποτύπωμα, του Ζακ Κωστόπουλου στο μαχαίρι

Ίχνος γενετικού υλικού που ανήκει στον Ζακ Κωστόπουλο τον 33χρονο που έχασε τη ζωή του σε κοσμηματοπωλείο της οδού Γλάδστωνος φέρεται να εντόπισαν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ στο μαχαίρι που είχε ο κοσμηματοπώλης στην επιχείρησή του.

Οι ίδιες πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αλλά ούτε και διαψεύδονται από την αστυνομία αναφέρουν ότι αντίθετα δεν βρέθηκε κάποιο ολοκληρωμένο αποτύπωμα πάνω στο μαχαίρι που να μπορεί να ταυτοποιηθεί.

Οι πληροφορίες αυτές οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποια στιγμή το μαχαίρι είτε βρέθηκε στα χέρια του Ζακ Κωστόπουλου, είτε τον ακούμπησε.

Όσο για την αδυναμία ταυτοποίησης αποτυπωμάτων οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι αυτή προέκυψε από το γεγονός ότι το μικρό σε μέγεθος μαχαίρι το έπιασαν αρκετά άτομα.

Το μαχαίρι είχε βρεθεί στο κοσμηματοπωλείο στην έρευνα που ακολούθησε τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα της 21ης Σεπτεμβρίου και οδήγησαν στο θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κοσμηματοπώλης όσο και το δεύτερο πρόσωπο που έχει καταγραφεί στα βίντεο να χτυπάει τον Κωστόπουλο έχουν αφεθεί ελεύθεροι μετά τις κατηγορίες που ασκήθηκαν σε βάρος τους.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news