facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Επίσκεψη Μητσοτάκη, Γεροβασίλη στο Α.Τ. Ομόνοιας με υποσχέσεις για ασφάλεια και αποδοκιμασίες

«Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ισχυρή αστυνομία» δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αμέσως μετά το τέλος της επίσκεψης του στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε πως δεν υπάρχει «ένα συνολικό αίσθημα ασφάλειας προς τους Έλληνες πολίτες».

«Κάποιοι περιμένουν να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν επιτέλους» είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ αναφερόμενος στη χθεσινή επίθεση έκανε λόγο για «απαράδεκτα φαινόμενα που ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας».

«Οι Έλληνες πολίτες σήμερα αισθάνονται απροστάτευτοι. Θα κάνουμε πράξη την ασφάλεια των πολιτών», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεσμεύομαι για άλλη μια φορά ότι αυτά τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανδρών της ΕΛΑΣ και ταυτόχρονα εγκαθιδρύουν ένα συνολικό αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες θα παταχθούν με αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός τις τύχες της χώρας», είπε ο κ. Μητσοτάκης και κάλεσε την κ. Γεροβασίλη «να πεταχτεί και μια βόλτα, παρακάτω στο Πολυτεχνείο, για να δει και τις καταλήψεις συλλογικοτήτων και τα απαράδεκτα φαινόμενα που ντροπιάζουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό και τα οποία υπονομεύουν με τρόπο βάναυσο τον χαρακτήρα του δημοσίου πανεπιστημίου».

Αποδοκίμασαν την Όλγα Γεροβασίλη - «Προέχει η ανθρώπινη ζωή»

Με αποδοκιμασίες έγινε δεκτή η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, κατά την επίσκεψη της στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

Κάποιοι φώναξαν στην κα. Γεροβασίλη «ντροπή σας που έχετε μούτρα κι έρχεστε εδώ».

«Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε όλες αυτές τις δυσκολίες. Τα μέτρα που θα λάβουμε θα γίνουν ορατά. Το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας βρίσκεται σε μία ευαίσθητη περιοχή με πολλά προβλήματα. Αυτό που προέχει είναι η ανθρώπινη ζωή» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη εξερχόμενη από το ΑΤ Ομόνοιας.

Όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, νωρίτερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο με τους αρμόδιους παράγοντες και υπήρξε συνεργασία στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.

Νωρίτερα συνδικαλιστές αστυνομικοί βρέθηκαν στην είσοδο του τμήματος μετά από κάλεσμα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, κρατώντας πανό που έγραφε: «Οι αστυνομικοί στο απόσπασμα».

Από το Α.Τ. Ομονοίας πέρασε, επίσης, η βουλευτής Έφη Χριστοφιλοπούλου από το Κίνημα Αλλαγής, ο πρόεδρος της νεοσύστατης Δύναμης Ελληνισμού, Δημήτρης Καμμένος και ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

Οι επισκέψεις έγιναν μία μετά την επίθεση κουκουλοφόρων στο Τμήμα με βόμβες μολότοφ που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί, να καούν πέντε οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. και πέντε Ι.Χ.

Υπενθυμίζεται πως εχθές ήταν η πρώτη μέρα που τέθηκε σε ισχύ το νέο επιχειρησιακό σχέδιο πεζών περιπολιών «Π.Ε.Ρ.Σ.ΕΑΣ.» της ΕΛ.ΑΣ.

reader

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news