facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ψαριανός: «Ανρθωποφαγία» η προφυλάκιση Παπαντωνίου, «ανόητη» η ανακοίνωση του Ποταμιού!

Ενάντια στην γραμμή που εξέφρασε το Ποτάμι αναφορικά με την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου και της συζύγου του τοποθετείται, με ανάρτησή του στο Facebook, ο βουλευτής του κόμματος Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο κ. Ψαριανός διαφωνεί με την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα, την οποία χαρακτηρίζει, άστοχη, άκυρη και ανόητη. Παράλληλα χαρακτηρίζει ανθρωποφαγία την προφυλάκιση του πρώην υπουργού, καθώς όπως αναφέρει δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του ούτε είναι ύποπτος φυγής.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει
Δεν συμπαθούσα τον Παπαντωνίου, δεν ήμουν οπαδός εκείνου του πασοκισμού, του αυριανισμού και των επιδρομών στο κράτος και στα ταμεία.
Θέλω όλοι όσοι υπήρξαν νταλαβεριτζήδες, διεφθαρμένοι, διαπλεκόμενοι, ληστοκυβερνήτες και «λιστοσυμμορίτες» να τιμωρηθούν και να δημευθούν οι περιουσίες τους.
Ο Παπαντωνίου πιθανόν να είναι αναμεσά τους – υπάρχουν, μάλλον, αποχρώσες ενδείξεις- όμως είναι α κ ό μ α αθώος. Δεν έχει αποδειχθεί η ενοχή του, δεν είναι ύποπτος φυγής ούτε είναι πιθανόν να διαπράξει εγκληματικές ενέργειες.
Η προφυλάκισή του είναι ανθρωποφαγία, είναι του τύπου «δώστε αίμα και αποκεφαλισμούς» στον όχλο, στο πόπολο, στην πλεμπάγια, να χαρεί.
Στα λιοντάρια.
Αρένα, κρεμάλες, γκιλοτίνες.
Ή κάποιοι εφαρμόζουν την «οδηγία Πολάκη»
Ή αυτός γ ν ώ ρ ι ζ ε την απόφαση και την περίμενε.
Δεν ξέρω ποιο είναι χειρότερο.
Πάντως η σχετική ανακοίνωση, η δήλωση για το θέμα αυτό, που έκανε ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ είναι εντελώς Λάθος.
Άκυρη και Άκαιρη και Ανόητη.
mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news