facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Βούλτεψη στο «Ακραίως»: Ο Τσίπρας έδωσε τη μακεδονική γλώσσα σε ένα πάρκινγκ στη Δοϊράνη

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, στον απόηχο της διαρροής των πρακτικών από τις συσκέψεις των πολιτικών αρχηγών της ΠΓΔΜ, σύμφωνα με τα οποία η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ είχε συναντήσει δύο φορές τον Σκοπιανό πρωθυπουργό.

«Ο κ. Ζάεφ που θεωρείται αξιόπιστος, που λέει αυτά για τη ΝΔ και την κ. Σπυράκη, έχει πει ότι ο Τσίπρας του έδωσε τη μακεδονική γλώσσα σε ένα πάρκινγκ στη Δοϊράνη. Και δεν έχει σειστεί ο κόσμος. Πότε πήγε στη Δοϊράνη ο Τσίπρας;» διερωτήθηκε.

Και κάλεσε τον πρωθυπουργό να απαντήσει: «Ο Τσίπρας πρέπει να μας πει αν πήγε στη Δοϊράνη ή αν λέει ψέματα ο Ζάεφ» και πρόσθεσε: «Βλέπω τις τρεις μέρες να λένε, αν συναντήθηκε με Ζάεφ η Σπυράκη, που ξέρω ότι στην ΕΕ βγαίνεις από τα γραφεία και πέφτεις πάνω στον Τουσκ».

«Το ΥΠΕΘΑ έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος των κονδυλίων για το μεταναστευτικό»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουν γίνει ατασθαλίες στα κονδύλια που έχουν δοθεί για το μεταναστευτικό στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας άφησε η αναπληρώτρια τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της ΝΔ.

«Από την ώρα που υπάρχει νόμος για απευθείας αναθέσεις γίνονται επαναλαμβανόμενες στις ίδιες εταιρείες, με τα ίδια τιμολόγια. Έχω χαρτιά με απευθείας αναθέσεις, χωρίς δημοσίευση διαγωνισμών, έχουν δοθεί σε συγκεκριμένες εταιρείες, οι οποίες είναι κάτω από 10. Είναι νόμιμη η διαδικασία, αφού υπάρχει νόμος για απευθείας αναθέσεις. Εγώ όμως δεν δέχομαι τις απευθείας αναθέσεις. Έχουν κάνει Καρτέλ με ντόπιες εταιρείες και νοθεύεται ο ανταγωνισμός. Τρία χρόνια απευθείας αναθέσεις, για απρόβλεπτες συνθήκες, τι σας φαίνεται; Θα το βρει η OLAF» υποστήριξε και πρόσθεσε: «Τον Φεβρουάριο του 2016 έγινε αυτός ο νόμος, πριν είχαμε διαγωνισμούς. Δεν είχαμε κύμα μεταναστών τότε, αυτοί έφεραν 1,5 εκατ.».

Η κ. Βούλτεψη ισχυρίστηκε ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει πάρει τη μερίδα του Λέοντος των κονδυλίων για το μεταναστευτικό. «Η OLAF έχει αναλάβει να ελέγξει κονδύλια στο ΥΠΕΘΑ για το έχει πάρει τη μερίδα του λέοντος. Είναι ο βασικότατος διαχειριστής, έχουν ανατεθεί στις ένοπλες δυνάμεις μία σειρά δράσεις (σίτιση, προμήθεια φαρμακευτικού υλικού, υποδομές). Με έγγραφο του υπουργείου Οικονομικών. Αλλά και 100 εκατ. που λέει ο κ. Καμμένος, να έχει διαχειριστεί, δεν είναι και λίγα».

Η κ. Βούλτεψη αναφέρθηκε και στην αναθεώρηση των βιβλίων, τονίζοντας πως: «Θα καταθέσω ερώτηση στον κ. Κοτζιά, ποια είναι αυτά τα επτά άτομα, που θα είναι στην Επιτροπή, η οποία θα αλλάξει τα βιβλία».

Κλείνοντας η βουλευτής Β’ Αθήνας της ΝΔ επισήμανε ότι «το χθεσινό κραχ το τρίτο μέσα σε ένα μήνα»

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news