facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

«Φρούριο» έγινε το υπουργείο Παιδείας - Κάγκελα παντού

Με ρολά κάλυψε τις πύλες του κτιρίου του υπουργείου Παιδείας ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, δημιουργώντας προβληματισμό στους εργαζομένους του υπουργείου Παιδείας.

«Με εντολή του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου μπήκαν κάγκελα παντού, μετατρέποντας το υπουργείο σε "φρούριο", όταν αυτά χρειαστεί να ενεργοποιηθούν», λένε οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας .

«Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου χωρίς καμιά συνεννόηση διέταξε να μπουν ηλεκτρικά ρολά στις εισόδους και εξόδους έκτακτης ανάγκης του υπουργείου και σε παράθυρα του ισογείου», καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, και υπογραμμίζει τα εξής:

«Το υπουργείο Παιδείας έγινε φυλακή: Δεν θα εστιάσουμε μόνον στη σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, ενώ οι κοινωνικές και εκπαιδευτικές ανάγκες είναι τεράστιες. Η επιλογή να γίνει το υπουργείο φυλακή για εργαζόμενους και επισκέπτες αντί να ενισχυθούν σχολεία και μαθητές εκφράζει εύγλωττα τις πολιτικές τους πρακτικές. Ο υπουργός θέλει να μας έχει έγκλειστους, αδιαφορώντας για τους κινδύνους.

Ποιους φοβάται; Δεν ενδιαφέρεται -ο υπουργός- για τη δική μας ασφάλεια αλλά τη δική του ησυχία. Δεν μας εξηγεί ποιους φοβάται ότι θα επιτεθούν στο υπουργείο.

Δεν είναι εγκληματίες: Οι διαδηλωτές δεν είναι εγκληματίες αλλά κατά κύριο λόγο είναι μαθητές, φοιτητές, εκπαιδευτικοί και γονείς που αγωνίζονται για μια καλύτερη εκπαίδευση, και οι εργαζόμενοι του υπουργείου Παιδείας δεν είμαστε απέναντί τους, όσο και αν προσπαθήσουν να προκαλέσουν κοινωνικό αυτοματισμό».

Και τονίζουν οτι: «Διπλοκλειδώνει συνεργάτες και υπαλλήλους: Απαγορεύει- ο υπουργός- σε όλους την πρόσβαση στην πτέρυγα με τα υπουργικά γραφεία και κλειδώνει μέχρι και τις πόρτες πυρασφάλειας, στις οποίες τοποθετήθηκαν και ειδικοί πύρροι για να ανοιγοκλείνουν επιλεκτικά.

Κίνδυνος: Τι θα συμβεί αν ο υπουργός μας κλειδώσει και γίνει μπλακ άουτ ρεύματος ή -ακόμη χειρότερα- ξεσπάσει πυρκαγιά ή γίνει σεισμός;», αναρωτιούνται οι υπάλληλοι.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news