facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μυστήριο με αστυνομικό που βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος από Πακιστανούς στη Νίκαια

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που μπήκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης σε διαμέρισμα στη Νίκαια όταν μέσα σε αυτό βρήκαν δεμένο και χτυπημένο από Πακιστανούς έναν συνάδελφό τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από πολίτη για φωνές μέσα από διαμέρισμα τις οποίες ο ίδιος απέδωσε σε διαρρήκτες.

Οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο αρχικά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών τους οποίος κατάφεραν να απωθήσουν ώστε στη συνέχεια να μπουν στο διαμέρισμα.

Μέσα σε αυτό βρήκαν έξι Πακιστανούς και τον ακινητοποιημένο και σε κακή κατάσταση αστυνομικό που δεν μπορούσε να μιλήσει.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια μετέφεραν τους Πακιστανούς στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ενώ ο 34χρονος συνάδελφός τους, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, φέροντας τραύματα στο αυτί.

Αυτό που ερευνούν, πλέον, οι αστυνομικοί είναι αν ο αστυνομικός, που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας, είχε συναλλαγές με τους αλλοδαπούς και αν υπήρξε κάποιο πρόβλημα που προκάλεσε τον ξυλοδαρμό του.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news