facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

«Ύβρις όσα λέγονται για τα κοντέινερ που έστειλε η Δούρου στην Κρήτη» λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής

Για «απόπειρα απομείωσης της προσφοράς και ύβρη προς όλους εκείνους που προσφέρουν», κάνει λόγο σε δήλωσή του ο αρμόδιος για τη λειτουργία του Κέντρου Logistics της Περιφέρειας Αττικής, αντιπεριφερειάρχης Ν.Τομέα, Χρήστος Καπάταης, αναφορικά με σχόλια για την αποστολή βοήθειας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση του κ. Καπάταη αφορά δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου για «κακή κατάσταση» των 5 μεγάλων οικίσκων -τύπου container- που εστάλησαν για τη στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου όταν καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιά στις 23 Σεπτεμβρίου.

«Αν δεν πρόκειται περί άγνοιας, πρόκειται για απόπειρα απομείωσης της προσφοράς της Περιφέρειας Αττικής», τονίζει χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας: «Η παραπάνω συμπεριφορά αποτελεί ύβρη προς όλους εκείνους τους συμπολίτες μας, που προσφέρουν υλικά από το υστέρημά τους, όπως επίσης απαξίωση και προσβολή της εργασίας των εκατοντάδων εθελοντών μας. Εμείς οι αιρετοί είμαστε συνηθισμένοι σε παρόμοιες συμπεριφορές ειδικά λίγους μήνες πριν από τις εκλογές».

Ο κ. Καπάταης αναφέρει ότι η αποστολή της βοήθειας πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του υπουργείου Υγείας και της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, προς την Περιφέρεια στις 27 Σεπτεμβρίου και ότι «το κέντρο Logistics της Περιφέρειας με τη διευρυμένη του μορφή από το 2016 έχει εξυπηρετήσει με υλικά δεκάδες δήμους, ιδρύματα, νοσοκομεία, σχολεία, συσσίτια Ιερών Ναών, φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης, διευθύνσεις πυροσβεστικής και αστυνομίας, κέντρα φιλοξενίας προσφύγων κλπ.»

Επίσης, στη δήλωσή του, υπογραμμίζει ότι «το κέντρο αποτελεί τη μοναδική αναγνωρισμένη δομή ως καλή πρακτική από το Συμβούλιο της Ευρώπης» και αναφέρει: «Δείξαμε εμπράκτως, και στην Κεφαλονιά και στη Λέσβο, το πώς η Περιφέρεια Αττικής αντιλαμβάνεται τη διαπεριφερειακή αλληλεγγύη, παρότι αυτή δεν έχει ακόμη κατοχυρωθεί θεωρητικά». Για να καταλήξει σημειώνοντας: «Σε όλο το διάστημα που λειτουργεί το κέντρο μας, ποτέ δεν γίναμε αποδέκτες παραπόνων για την ποιότητα, την ποσότητα ή την εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Το αντίθετο. Με λύπη διαβάσαμε ειρωνικές δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Εργαζομένων [...] Η Περιφέρεια Αττικής θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο, θα συνεχίσει να προσφέρει όπως το απαιτούν οι ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και όχι τα συνδικαλιστικά τερτίπια διαφόρων εργατοπατέρων».

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news