facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

Παπακώστα για Ρουβίκωνα: Το να πετάνε τρικάκια, ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό

Για πολιτική «παλαιών κακών κομματαρχών» κατηγόρησε το Ρουβίκωνα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Ωστόσο είπε ότι «με ενοχολεί το θέαμα να σπάνε και να προκαλούν φθορές» προσθέτοντας ότι «το να πετάνε τρικάκια, ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό».

«Δεν έχω δικαίωμα να ζημιώνω τη χώρα μέσα από τις δράσεις μου» συμπλήρωσε η κυρία Παπακώστα μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Έχουν επιλέξει να κάνουν πολιτική σε βάρος του φορολογούμενου πολίτη. Έχουν επιλέξει να κινούνται στα όρια του πλημμελήματος. Έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να ξαναδούμε τον επιχειρησιακό σχεδιασμό» πρόσθεσε η κυρία Παπακώστα διαμηνύοντας ότι «δεν έχουμε καμία ανοχή σε όποιον παραβιάζει το νόμο».

«Ο καθένας μπορεί να διακινεί τις ιδέες του ελεύθερα εφόσον δεν θέλει να υπονομεύει τη Δημοκρατία. Ο λογαριασμός θα πηγαίνει σε όσους θελουν να βλάψουν την εικόνα της χώρας» πρόσθεσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η κυρία Παπακώστα επιτέθηκε, τέλος, και στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση για τα θέματα ασφαλείας λέγοντας ότι «είναι κριμα μια παράταξη σαν τη δική μου, τη Νέα Δημοκρατία, να λειτουργεί με πρόχειρο τρόπο για να αποκομίσει οφέλη».



protothema

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aν έρθουμε και πετάξουμε τρικάκια στην κουρούπα σου ή στο αυτοκίνητό σου ή στην αυλή του σπιτιού σου δεν πειράζει, έτσι δεν είναι;

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news