facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

Πορεία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία - Αυξημένη κίνηση στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, με προορισμό το υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης που πραγματοποιεί σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) με στάση εργασίας από τις 8:00 έως τις 13:00 για την Αττική και 24ωρη απεργία για την περιφέρεια. Λόγω της κινητοποίησης, είναι ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.
Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία διεκδικούν την ένταξή τους στα Βαρέα Επαγγέλματα (ΒΑΕ), αύξηση μισθών και προσλήψεις.
Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία συγκεντρώθηκαν στις 8:00 στον κόμβο των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού» και πραγματοποιούν πορεία μέσω της Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία θα καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στον «Ευαγγελισμό»

Στη στάση εργασίας συμμετέχουν και οι εργζόμενοι στον Ευαγγελισμό, οι οποίοι πραγματοποίησαν διαμαρτυρία στο προαύλιο του νοσοκομείου, διεκδικώντας δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους, μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αυξήσεις στους μισθούς και ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά.
newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news