facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Πυρί Θηβών - Πέντε συλλήψεις

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας,

για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε σήμερα (Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018) το πρωί, στον Οικισμό του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευβοίας, καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Δ.Α.Ε.Α.).

Κατά τη διάρκεια της ευρείας κλίμακας επιχείρησης, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν στοιχεία που είχαν συλλεχθεί από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ελέγχθηκαν συνολικά (91) άτομα και (12) οχήματα, διενεργήθηκαν έρευνες σε (11) οικίες, παρουσία Δικαστικών Λειτουργών, προσήχθησαν (21) άτομα και συνελήφθησαν (5) άτομα.

Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:

21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θηβών, για ναρκωτικά, Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ευβοίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και Ένταλμα βίαιης προσαγωγής του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, για ληστεία .
21χρονος ημεδαπός, ο οποίος στις αρχές Σεπτεμβρίου 2018, είχε αποδράσει από Κατάστημα Κράτησης της χώρας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για κλοπή από κοινού, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
Δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί, για διάπραξη κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με την μέθοδο της απασχόλησης, χθες (25-10-2018) το πρωί σε περιοχή της Θήβας . Επιπλέον σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων, εκκρεμούσαν Διάταξη του κ. Ανακριτή Θηβών και Απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίων Ανηλίκων Θηβών, με τις οποίες διατασσόταν η σύλληψή του, προκειμένου να οδηγηθεί στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Στοιχειώδους Εκπαίδευσης του Βόλου Μαγνησίας.
20χρονη ημεδαπή, για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

bloko

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news