facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Θεοχαρόπουλος: Ο Καμμένος γελοιοποίησε τον εαυτό του, την κυβέρνηση και όλη τη χώρα

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του υπουργού Αμυνας στις ΗΠΑ, έκανε λόγο για επικίνδυνη διγλωσσία στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

«Ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Άμυνας στην πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ με όσα είπε γελοιοποίησε πέρα από τον εαυτό του και την κυβέρνηση και ολόκληρη τη χώρα. Και ταυτοχρόνως ο κ. Τσίπρας κάνει ότι δεν βλέπει τι συμβαίνει. Πρόκειται για το άκρον άωτο του πολιτικού παραλογισμού. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της χώρας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ είναι επικίνδυνος για τη χώρα και η συνεργασία μαζί του είναι η ντροπή που θα κουβαλάει πάντα ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας. Θα είναι η μαύρη κηλίδα για τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας έχει ταχθεί με τον εθνικολαϊκιστή εταίρο του κ. Καμμένο, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, εκφράζει την κεντροδεξιά. Παρουσιάζεται ως υπερασπιστής του Καμμένου αγνοώντας αρχές και αξίες της αριστεράς αλλά και θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου κατοχυρωμένα σε όλη την Ευρώπη. Εδώ και τώρα πρέπει να μπει ένα τέλος στον κατήφορο ώστε να μην θυσιάζονται τα πάντα στον βωμό της εξουσίας καλώντας τον πρωθυπουργό να βάλει τέλος στη γελοιοποίηση της χώρας από τον κ. Καμμένο, όπως συνέβη και στις ΗΠΑ, αποπέμποντας τον από την κυβέρνηση», υπογράμμισε ο κ. Θεοχαρόπουλος.


Σχετικά με το σχέδιο προϋπολογισμού, σχολίασε ότι καταρρίπτει πλήρως το αφήγημα περί καθαρής εξόδου. «Στην κυβέρνηση για την πρόσφατη κρίση στο χρηματιστήριο βρήκαν εύκολα την αιτία, για όλα φταίνε οι κερδοσκόποι. Ωραία λογική, όταν οι αγορές πάνε καλά η κυβέρνηση αυτοσυγχαίρεται και όταν οι αγορές δεν πάνε καλά φταίνε οι κερδοσκόποι! Δεν μπορεί να παρουσιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ως επιτυχία το γεγονός ότι υπογράφει πλειάδα νέων μέτρων υπερβολικής λιτότητας και στο τέλος προσπαθεί απλώς ένα δύο από αυτά να μην ισχύσουν ή απλώς να μεταθέσει την εφαρμογή τους. Πρόκειται για καθαρή κοροϊδία», ανέφερε ακόμη.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος στράφηκε εναντίον και του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας ότι «δεν κάνει καμιά αναφορά σε ένα σύγχρονο κράτος πρόνοιας και κοινωνικής δικαιοσύνης. Αμφισβητεί την υπαρκτή διαχωριστική γραμμή αριστεράς - δεξιάς την στιγμή που η χώρα πρέπει να έρθει στην ευρωπαϊκή κανονικότητα, με μια κεντροαριστερή και μια κεντροδεξιά παράταξη που αναμετρώνται προγραμματικά και όχι στη βάση του λαϊκισμού. Η ΝΔ υπόσχεται πολλά αλλά με μηδενικές εγγυήσεις για τους εργαζόμενους, τις αμοιβές και τα δικαιώματά τους. Καθημερινά επιβεβαιώνει στην πράξη ότι παραμένει βαθιά συντηρητική δύναμη, δέσμια πολιτικών και πρακτικών της παραδοσιακής δεξιάς και των πελατειακών σχέσεων. Θυσιάζει τα πάντα στο βωμό της προοπτικής της εξουσίας».

Ακόμη, εισηγήθηκε την εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής και νέου Γραμματέα της ΔΗΜΑΡ ο οποίος, όπως είπε, θα αφοσιωθεί στις δύσκολες οργανωτικές απαιτήσεις της εκλογικής χρονιάς που ξεκίνησε. Η νέα Εκτελεστική Επιτροπή θα συνεδριάζει τουλάχιστον μία φορά το 15μερο και θα αντιμετωπίσει τα θέματα πολιτικής και οργανωτικής φύσης σε αυτή την δύσκολη χρονιά στο πλαίσιο πάντοτε των αποφάσεων της Κεντρικής Επιτροπής.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news