facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Στ. Θεοδωράκης: Οι ψεκασμένες προτάσεις Καμμένου ρεζιλεύουν τη χώρα

«Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα» χαρακτήρισε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου από τις ΗΠΑ.

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στην χώρα μας – γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά; - δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία» δήλωσε ο κ. Θεοδωράκης, χαρακτήρίζοντας επίσης «γελοία» την πρόταση «για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την ΠΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία».

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, πρόκειται για «γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες: Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα καθότι ο κ.Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής».

«Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας – σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή - δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα» κατέληξε.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news