facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Στη φυλακή ο γιος του πρώην βουλευτή που εμπλεκόταν σε κύκλωμα ναρκωτικών

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε ο 31χρονος γιος πρώην βουλευτή αμέσως μετά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές για κατηγορίες που αφορούν τη συμμετοχή του σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.

Ο ίδιος αν και υποστήριξε ότι είναι χρήστης ουσιών - ζήτησε μάλιστα τη διενέργεια σχετικής εξέτασης - δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προφυλακιστέο. Εκτός όμως από τον 31χρονο στη φυλακή οδηγήθηκαν και τέσσερα ακόμη πρόσωπα, που απολογήθηκαν επίσης για κατηγορίες που αφορούν στη συμμετοχή τους στο κύκλωμα.

Αντίθετα, ανακρίτρια και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερους δυο κατηγορούμενους από τους επτά συνολικά, έναν 45χρονο από τη Σπάρτη και μια 34χρονη γυναίκα. Τους επιβλήθηκαν, ωστόσο, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της καταβολής εγγύησης 1.000 ευρώ και της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους αρνήθηκαν τα αδικήματα που τους αποδόθηκαν με τον κατηγορούμενο μάλιστα αστυνομικό που εμπλέκεται στην υπόθεση να υποστηρίζει πως γνώριζε την ύπαρξη του κυκλώματος και εισχώρησε σε αυτό ως «μυστικός» για να το ξεσκεπάσει, αλλά δε ενημέρωσε την υπηρεσία του.

Τέλος, στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και ένας ακόμη αστυνομικός, ο οποίος ωστόσο διαφεύγει της σύλληψης καθώς και δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news