facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Γ. Ψαριανός στο «Ακραίως»: Ο Καμμένος μπορεί να πηδήξει ακόμα μία «κόκκινη γραμμή»

Προς το παρόν δεν θέλει να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, όπως ισχυρίστηκε στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, αλλά φοβάται ότι η επόμενη που θα έρεθι μπορεί να είναι χειρότερη.

«Στη συμφωνία των Πρεσπών με τη σύνθετη ονομασία δεν είχα πρόβλημα, αλλά η γλώσσα, η εθνότητα και η προέλευση προϊόντων είναι σημαντικά ζητήματα. Προς το παρόν δεν θέλω να ψηφίσω τη συμφωνία, αλλά υπάρχουν πρόθυμοι που θα ψηφίσουν και θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Υπάρχουν επτά εφεδρείες, τις έχω μετρήσει».

Μάλιστα ο κ.Ψαριανός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο κ. Καμμένος να «πηδήξει ακόμα μία κόκκινη γραμμή». Όπως είπε: «Τσίπρας- Καμμένος έχουν δώσει ραντεβού διαζυγίου για το Μάρτιο, αν και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μετά από καμιά 15ριά «κόκκινες γραμμές» που πήδηξε (ο Καμμένος), μπορεί να επιδείξει ακόμα μία. Επειδή βλέπει ότι ουδείς αναντικατάστατος και επειδή δεν θέλει να μείνει απέξω, και να είναι ακάλυπτος είναι σοβαρή η πιθανότητα να πηδήξει την κόκκινη γραμμή. Να αποσυρθεί από το υπουργείο Άμυνας, αλλά να δώσει ψήφο ανοχής».

Αν και διαφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών, θα ήθελε τώρα μια συμφωνία: «Εγώ θα ήθελα να περάσει μια συμφωνία να τελειώνουμε με αυτό το ζήτημα, αλλά η συγκεκριμένη δεν μπορεί να σε πείσει ότι είναι εντάξει. Δεν μπορούν να κάνουν κάτι τώρα οι Σκοπιανοί, αλλά σε βάθος χρόνου ακόμα και ο προσδιορισμός Βόρεια Μακεδονία και Νότια παραπέμπει σε δύο που μπορεί στο μέλλον να θέλουν να ενωθούν, όπως ενώθηκαν άλλες. Η ονομασία Nova Macedonia που απορρίψαμε ήταν πιο εύκολη. Αν απορριφθεί αυτή η συμφωνία με τα Σκόπια, η επόμενη μπορεί να είναι χειρότερη. Όπως το σχέδιο Ανάν».

Ο βουλευτής του Ποταμιού σχολίασε και τη στάση του Τέρενς Κουίκ, λέγοντας πως «αντιμετώπισε την κρίση ταξιδεύοντας. Είναι ωραίος τρόπος. Έχει πάει στα νησιά Κουκ, στην Τασμανία, σε μέρη που δεν θα πάει άνθρωπος ποτέ. Εδώ και τέσσερα χρόνια αυτό κάνει».

«Αρχιτέκτονες αυτή της αθλιότητας των ελληνικών πανεπιστημίων, είναι διάφοροι Γαβρόγλου»

Τα πυρά του κ. Ψαριανού συγκέντρωσε και ο υπουργός Παιδείας για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια. «Επειδή είχα πάρει φωτογραφίες από τα πανεπιστήμια της Αφρικής που επισκέφτηκα, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου. Πας σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο σε «τετρακοσμικές» χώρες και ντρέπεσαι να πατήσεις, και πας σε οποιοδήποτε ελληνικό και ντρέπεσαι να μπεις μέσα. Σε μια χώρα που δίδαξε τον Πολιτισμό. Αρχιτέκτονες αυτή της αθλιότητας των ελληνικών πανεπιστημίων, είναι διάφοροι Γαβρόγλου».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news