facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Παραπέμπονται τέσσερις για τη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά

Σε δίκη για τη μεταβίβαση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά το 2002 στην γερμανική εταιρεία HDW/Ferostaal, παραπέμπονται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών (υπ΄ αριθμόν 856/2018) τέσσερις εκ των 22 εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Σε δίκη παραπέμπονται οι: Γεώργιος Κοντάκης, τότε πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων και αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. των Ναυπηγείων, Αντώνιος Λιβανός, Hans – Joachim Schmidt, στέλεχος της γερμανικής εταιρείας, και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, δικηγόρος και αδελφός του Σωτήρη Εμμανουήλ, πρώην επικεφαλής των Ναυπηγείων.

Αντίθετα, με το ίδιο βούλευμα απαλλάσσονται οι Ιωάννης Μίχας και Σταύρος Μαρκάτος, πρώην νομάρχης και αντινομάρχης Πειραιά, αντιστοίχως, ο πρώην γενικός διευθυντής Εξοπλισμών Ιωάννης Σμπώκος, ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ Μανούσος Παραγιουδάκης, καθώς και οι : Γεώργιος Κολίρης, Νικόλαος Λεονταρίτης, Σταύρος Κτωρίδης, Μιχαήλ Νομικός, Γεώργιος Χατζηγιαννίδης, Δημήτρης Λαδόπουλος, Γεώργιος Χαιρέκακος, Παναγιώτης Στάμου, Γεώργιος Παλαιολόγου, Παναγιώτης Ασπροδίνης, Ζαχαρίας Ανδρουλάκης, Νικόλαος Παρασκευόπουλος, Δημήτριος Κουτιανίδης και Δημήτρης Πουλιέζος.

euro2day

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news