facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Τα «γυρίζει» ο Σπίρτζης για Καμμένο: Δεν διέψευσα τίποτα, απλά είπα πως «δεν άκουσα»

Εξηγήσεις για τις πρωινές του δηλώσεις περί των όσων συνέβησαν στο περιβόητο υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Κοτζιά, επιχείρησε να δώσει ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης.

Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε το πρωί της Πέμπτης πως «δεν άκουσε» τον κ. Καμμένο να μιλά περί χρηματοδότησης της κυβέρνησης από τον Τζορτζ Σόρος, όπως είχε δηλώσει πως συνέβη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε πρόσφατη συνέντευξή του. Την δήλωση αυτή του κ. Σπίρτζη έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος την αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter.

Μάλιστα, λίγο αργότερα ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε τη δήλωση Σπίρτζη για να επιτεθεί στον πρώην υπουργό Άμυνας, με νέα του ανάρτηση στο Twitter, αναφέροντας οι καταγγελίες του κ. Κοτζιάς ήταν ψευδείς και πως απόδειξη αποτελούν «τα πρακτικά και οι παρόντες».

Ωστόσο, η κίνηση αυτή του κ. Καμμένου φαίνεται πως ενόχλησε τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος με ανάρτησή του στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «δεν διέψευσε, ούτε επιβεβαίωσε» τίποτα απολύτως.

«Όταν κάποιος λέει «δεν άκουσα», ούτε διαψεύδει, ούτε επιβεβαιώνει οτιδήποτε. Απλά, δεν άκουσε», αναφέρει ο υπουργός Υποδομών στην ανάρτησή του.



Πάντως η ανάρτηση του υπουργού έφερε πλήθος από αρνητικά και ειρωνικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter, κατηγορώντας τον κ. Σπίρτζη για «επιλεκτική κώφωση».

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news