facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ο Πολάκης απειλεί ξανά με φυλακίσεις - Μητσοτάκης: Δεν τρομοκρατούμαστε

Την αποστροφή του περί φυλακίσεων που θα φέρουν νέα νίκη για τον ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται με ανάρτησή του στο facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης

Παρά τη θύελλα που ξεσήκωσε λέγοντας στη συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους στη φυλακή», ο Παύλος Πολάκης έσπευσε το μεσημέρι της Δευτέρας να επιτεθεί στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη υποστηρίζοντας μέσω facebook ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από όσα λένε όλοι στα ... καφενεία. Σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πάντως, έσπευσε να προσθέσει  ότι δεν είναι η κυβέρνηση που φυλακίζει, αλλά αποκαλύπτει και αν υπάρχουν στοιχεία, τότε τιμωρεί και φυλακίζει η δικαιοσύνη. 

Η ανάρτηση του κ.Πολάκη έχει ως εξής: 

Προς κύριο Μητσοτακη και τον αγαπημένο του αντιπρόεδρο ,ενταύθα 

1)Δεν είπα τίποτα διαφορετικό απο αυτο που κουβεντιάζει όλη η ΕΛΛΑΔΑ στα καφενεία και στις παρέες της επικράτειας : να ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ αυτοί που κατέκλεψαν και Χρεωκοπησαν τη χώρα!!

2) Η κυβέρνηση δεν φυλακίζει ούτε τιμωρεί ,αλλα αποκαλύπτει και έχει αποκαλύψει ήδη ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Η δικαιοσύνη αποφασίζει, και αν έχει στοιχεία τιμωρεί και ενίοτε ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ, οπως ορίζουν οι νόμοι και το Σύνταγμα της χώρας. Που δε μπορεί να τα θυμούνται κάποιοι όποτε τους συμφέρει...
3) πρεπει να σας έχει πιάσει συγκρυο.... Γιατί ; Μήπως έχετε καμία μύγα ;...

polakis01

Ο πρωτοφανής ισχυρισμός του κ.Πολάκη, όμως, προκαλεί αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. 
«Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση», είπε ο γενικός γραμματέρας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, μιλώντας στον Αθήνα 9,84, κληθείς να σχολιάσει τα όσα είχε πει ο κ.Πολάκης από το βήμα της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, ο κ.Πουλάκης, είπε: «Ούτε σε ταβέρνα δεν θα έλεγα αυτή τη φράση. Νομίζω ότι τις εκλογές τις κερδίζεις αν έχεις κάνει έργο και έχεις ικανοποιήσει βασικά θέματα της κοινωνίας, αν έχεις χαράξει μια πολιτική με προοδευτικό πρόσημο σε αντίθεση με ό,τι προσβλέπει και λέει η αξιωματική αντιπολίτευση. Είναι ο μόνος τρόπος να μπορέσεις να κερδίσεις εκλογές». 

Μητσοτάκης: Δεν τρομοκρατούμαστε

Νωρίτερα, το μήνυμα ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν φοβάται είχε στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχετικά με τις απειλές που εκτόξευσε ο Παύλος Πολάκης από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή.

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κερδίσει τις εκλογές, αν βάλει κάποιους από τους πολιτικούς του αντιπάλους στη φυλακή. H Νέα Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται!» έγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.

«Οι επόμενες εκλογές δεν θα αφορούν απλώς την οικονομία. Θα αφορούν και την υπεράσπιση των θεμελιωδών μας αξιών» κλείνει η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που έγινε στα αγγλικά


protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news