facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Φίλης: «Στρουθοκαμηλισμός Παππά για την ΕΡΤ, κρίμα»

Οξύνεται η κόντρα του Νίκου Φίλη με τον Νίκο Παππά για την ΕΡΤ, ύστερα από την αρνητική κριτική που άσκησε ο πρώην υπουργός μέσω του Newpost για την εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης.

Σήμερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση-απάντηση στη δήλωση του Νίκου Παππά ότι οι απόψεις που εξέφρασε ο Νίκος Φίλης - μέσω της συνέντευξής του στο Newpost - για τη λειτουργία της ΕΡΤ «είναι ταυτόσημες με εκείνες του αρχηγού της ΝΔ».

Ο πρώην υπουργός Παιδείας αναφέρει ότι είναι κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Φίλη έχει ως εξής:

«Πίστευα ότι η σύγχρονη Αριστερά θα είχε απαλλαγεί από τις ολέθριες αντιλήψεις του παρελθόντος και δεν θα εκλάμβανε την κριτική συντρόφων ως δήθεν προσχώρηση στις γραμμές του αντιπάλου. Κρίμα για τον Νίκο Παππά που επέτρεψε στον εαυτό του να υποπέσει σε ένα τέτοιο ολίσθημα.

Τα γεγονότα και τα προβλήματα στην ΕΡΤ είναι ξεροκέφαλα , ενώ ο αντίπαλος καραδοκεί για να ξαναρίξει ‘μαύρο’. Ο στρουθοκαμηλισμός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Χρειάζεται διάλογος και αποφάσεις για την υπεράσπιση της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.»

Ο κ. Παππάς είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Δεν θέλω να πω τίποτα για τις δηλώσεις Φίλη, απάντησα στον κ. Μητσοτάκη. Είναι ταυτόσημη η κριτική.»

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news