facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Δ. Καμμένος στο «Ακραίως»: Ναι στη συνταγματική αναθεώρηση - Όχι στο διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας

«Πρέπει να γίνει συνταγματική αναθεώρηση, να εκσυγχρονιστούμε» υποστήριξε ο πρόεδρος του νέου κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού», Δημήτρης Καμμένος στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας.

Ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι, ως πρόεδρος κόμματος που εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, δεν έχει ακόμα λάβει επιστολή από τον πρωθυπουργό. Ωστόσο είπε ότι: «Έχουμε προτάσεις για τη συνταγματική αναθεώρηση. Διαφωνούμε στα θέματα της εκκλησίας και δεν θα τα ψηφίσουμε ποτέ. Αν τα βάλουν μαζί, θα είναι προβοκάτορες του χειρίστου είδους. Η εκκλησία είναι η Ελλάδα η ίδια, δεν χρειάζεται διαχωρισμός. Οι ρόλοι εκκλησίας - κράτους είναι διακριτοί».

Ο πρόεδρος του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» επιτέθηκε στην συγκυβέρνηση σημειώνοντας: «Τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα έχουν πάρει μια μεγάλη κατηφόρα. Είναι σε μια τσουλήθρα και εκεί που θα κατέβουν δεν έχει άμμο, έχει σκυλόψαρα. Είναι όλοι μπλεγμένοι γι’ αυτό δεν γίνεται τίποτα. Γιατί δεν κάνει αγωγή ο κ. Κοτζιάς; Υπάρχει συναλλαγή, εμένα δεν μου αρέσουν οι συναλλαγές. Δεν θέλουν να βγουν τα άπλυτά τους στη φόρα».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news