facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Παπαχριστόπουλος: Δεν ψηφίζω πρόταση μομφής της ΝΔ - Να προσέχει τι λέει ο Τοσουνίδης

Εμφύλιος ξέσπασε στους Ανεξάρτητους Έλληνες με αφορμή και πάλι τη Συμφωνία των Πρεσπών και ενδεχόμενη πρόταση μομφής από τη Νέα Δημοκρατία.

Η δήλωση του εκπροσώπου τύπου Θεόδωρου Τοσουνίδη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει το κόμμα του την πρόταση μομφής πυροδότησε το κλίμα.

«Δεν ξέρω τι λέει ο κ. Τοσουνίδης και αν έκανε λάθος και το διόρθωσε, ξέρω ένα πράγμα και μιλάω για τον εαυτό μου. Πρόταση μομφής από τους ανθρώπους της διαπλοκής, της διαφθοράς και της μιντιακής δικτατορίας, των Offshore και των οικονομικών παραδείσων, δεν θέλω να ονοματίσω κανέναν, ο Παπαχριστόπουλος και όχι μόνο, δεν συμπλέει» υποστήριξε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, ο οποίος εσχάτως δείχνει να διαφοροποιείται σε αρκετά θέματα από το κόμμα του.

«Παλέψαμε για αυτά τα πράγματα επί 3,5 χρόνια, δεν τα πετάμε. Αν ο κ. Τοσουνίδης έκανε λάθος ή όχι μου είναι αδιάφορο. Τέτοια πρόταση μομφής δεν υπάρχει περίπτωση, και θέλω να πιστεύω όχι μονο από μένα, από πάρα πολλούς και παλέψαμε και έχουμε πάει στα δικαστήρια, δεν θα στηρίξουμε και καλά θα κάνει ο κ. Τοσουνίδης να είναι πιο προσεκτικός», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news