facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Ο Καμμένος παραπέμπει σε δημοσίευμα για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου του

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Militaire.gr, βάσει του οποίου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης διαχειρίζεται ως «απόρρητες δαπάνες» τα ποσό των 600.00 ευρώ ετησίως, παρέθεσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Στο δημοσίευμα παρατίθενται πληροφορίες «που προκύπτουν και από τον προϋπολογισμό, (ότι) το ποσό που μπορεί να διαχειριστεί το ΥΠΕΘΑ κάθε χρόνο ως "απόρρητες δαπάνες" είναι 600 χιλιάδες ευρώ» [..] με οροφή για κάθε πληρωμή, που προσδιορίζεται στις 5.000 ευρώ».



Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν και από τον προϋπολογισμό, το ποσό που μπορεί να διαχειριστεί το ΥΠΕΘΑ κάθε χρόνο ως “απόρρητες δαπάνες” είναι 600 χιλιάδες ευρώ. Τα χρήματα αυτά δίδονται με βάση τις εισηγήσεις υπηρεσιών των Γενικών Επιτελείων και όπως λένε οι πληροφορίες υπάρχει και κάποια οροφή για κάθε πληρωμή, που προσδιορίζεται στις 5.000 ευρώ.

Απόρρητα κονδύλια έχει και το κάθε Γενικό Επιτελείο, με το ΓΕΣ να έχει τα περισσότερα και το ΓΕΝ και το ΓΕΑ να έχουν στα ταμεία τους πολύ λιγότερα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ποσά που δεν ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες ευρώ. Τα δύσκολα χρόνια της κρίσης κάποια απ΄ αυτά τα χρήματα χρησιμοποιήθηκαν για να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες των ΕΔ. Μην πάει το μυαλό σας σε εξοπλισμούς. Υπήρξε περίπτωση που δεν υπήρχαν χρήματα για τον καθαρισμό σεντονιών σε νοσοκομείο των ΕΔ! Τόσο πολύ …ωφέλησαν τα μνημόνια την Εθνική Άμυνα».

newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news