facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Κουτεντάκης σε Χουλιαράκη: Ο χαρακτηρισμός «κάνεις λάθος» για τον προϋπολογισμό είναι ατεκμηρίωτος

Σύγκρουση για τα σενάρια του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού σε δημόσια θέα εξελίσσεται μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη και του επικεφαλής του Γραφείου της Βουλής για την Παρακολούθηση του Κρατικού Προϋπολογισμού Φραγκίσκου Κουτεντάκη.

Η αρχή έγινε κατά την χθεσινή συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων όπου συζητείται το προσχέδιο, όταν ο κ. Χουλιαράκης χαρακτήρισε «λάθος» την έκθεση του Γραφείου που μιλά για προσχέδιο δύο σεναρίων. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι το κείμενο ακολούθησε τις οδηγίες της ευρωπαϊκής επιτροπής που ισχύουν για όλα τα κράτη μέλη που δεν βρίσκονται σε καθεστώς οικονομικού προγράμματος.

Σήμερα, ήρθε η σειρά του κ. Κουτεντάκη να απαντήσει στην Βουλή και παρουσία του κ. Χουλιαράκη να επισημάνει «είναι άλλο η διαφωνία και άλλο ο χαρακτηρισμός ότι το Γραφείο κάνει λάθος ειδικά αν είναι ατεκμηρίωτος. Εάν δει κανείς το προσχέδιο θα διαπιστώσει ότι έχει ένα πίνακα που άνω γράφει σενάριο βάσης και ένα δεύτερο πίνακα που γράφει πάνω σενάριο με δημοσιονομική προσαρμογή»

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news