facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Δημοψήφισμα ΠΓΔΜ: Επίθεση της ΝΔ για τις αντικρουόμενες στάσεις Καμμένου και Κοτζιά

«Η εντελώς διαφορετική υποδοχή που επιφύλαξαν στο αποτέλεσμα του Σκοπιανού δημοψηφίσματος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων που αδιαφορούν για το εθνικό συμφέρον προτάσσοντας την παραμονή τους για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες της εξουσίας» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι το δημοψήφισμα είναι άκυρο λόγω χαμηλής συμμετοχής, ενώ αντίθετα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς χαρακτήρισε το δημοψήφισμα συμβουλευτικό και ζήτησε να διαφυλαχθεί η δυναμική της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Η Νέα Δημοκρατία από την πρώτη στιγμή τόνισε ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό κατέθεσε τον Ιούνιο πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση» αναφέρει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Η εντελώς διαφορετική υποδοχή που επιφύλαξαν στο αποτέλεσμα του Σκοπιανού δημοψηφίσματος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ επιβεβαιώνουν δυστυχώς ότι η χώρα κυβερνάται από μια κυνική σύμπραξη ανθρώπων που αδιαφορούν για το εθνικό συμφέρον προτάσσοντας την παραμονή τους για λίγους ακόμη μήνες στις καρέκλες της εξουσίας. Η ΝΔ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην ισχύσει η εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η δήλωση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη μέσω Twitter.

«Μιλάμε για κανονικούς τρελούς» είπε, σχολιάζοντας τις αντικρουόμενες δηλώσεις Καμμένου – Κοτζιά.

«Κυβέρνηση τραγέλαφος!» έγραψε στο Twitter. «Ο μεν υπουργός Άμυνας θεωρεί δεσμευτικό και άκυρο το δημοψήφισμα βάσει του Σκοπιανού Συντάγματος, ο δε υπουργός Εξωτερικών δηλώνει τον συμβουλευτικό του χαρακτήρα και δηλώνει την πίστη του στη συνέχεια της Διαδικασίας....μιλάμε για κανονικούς τρελούς!»



newpost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news