facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Νέες απειλές Ερντογάν για το Barbaros: Θα δώσουμε ισχυρή απάντηση σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν απειλεί ξανά την Ελλάδα και την Κύπρο, μετά την δήθεν παρενόχληση του τουρκικού ερευνητικού «Barbaros» από την ελληνική φρεγάτα «Νικηφόρος Φωκάς».

O Τούρκος πρόεδρος, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του διυλιστηρίου Star στη Σμύρνη, και προειδοποίησε Ελλάδα και Κύπρο σχετικά με τις έρευνες υδρογονανθράκων, ενώ υπογράμμισε ότι η Τουρκία θα απαντήσει με σθεναρό τρόπο σε όσους δεν την υπολογίσουν.

«Με θλίψη μαθαίνουμε για τις διάφορες προσπάθειες που είναι καταδικασμένες να αποτύχουν στην ανατολική Μεσόγειο, όπως τα τετελεσμένα που προκύπτουν από μονομερείς ενέργειες για έρευνες υδρογονανθράκων. Αυτή η κατάσταση δείχνει ότι ακόμη υπάρχουν στην περιοχή μας εκείνοι που δεν εγκαταλείπουν τις πολιτικές που τροφοδοτούν την αστάθεια και την ένταση στην περιοχή μας. Σε αυτού του είδους την επιμονή, η Τουρκία θα συνεχίσει να δίνει ισχυρή απάντηση σε όλα τα επίπεδα. Όλοι όσοι δεν υπολογίζουν τη χώρα μας και τα αδέλφια μας, θα δουν στο τέλος την τύχη των προσπάθειών τους. Θέλω να επαναλάβω για άλλη μία φορά από εδώ ότι είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε πρόταση που στόχο έχει τη φιλία, την αλληλεγγύη και το κέρδος όλων», είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι πλέον μια πραγματικότητα που όλοι άρχισαν να αποδέχονται ότι η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν είναι οι χώρες που εγγυώνται την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Κανένα σχέδιο δεν μπορεί να επιτύχει χωρίς την έγκριση και τη στήριξη αυτών των δύο χωρών», κατέληξε ο πρόεδρος της Τουρκίας.



mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news