facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Άρχισαν τα όργανα: Συγχαρητήρια Τσίπρα σε Ζάεφ για τους «80» – «Λάδωμα» καταγγέλλει ο Καμμένος

Το πρώτο δείγμα διγλωσσίας στην ελληνική κυβέρνηση για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, λίγες ώρες μετά το τελεσίγραφο του πρωθυπουργού ότι δεν θα ανεχτεί τέτοια φαινόμενα, είναι γεγονός. Την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας θριαμβολογεί στο μήνυμά του προς τον Ζάεφ για την επτυχή έκβαση της πρώτης ψηφοφορίας, χθες το βράδυ στο κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ, ο κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, υιοθέτησε τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης των Σκοπίων για απόπειρα εξαγοράς βουλευτών με χρήματα και εκβιασμούς σε βάρος άλλων μελών του κοινοβουλίου.

«Ποιος θα φανταζόταν ότι στην Ευρώπη των αξιών και της δημοκρατίας οποίος δεν ψηφίζει κατά τις εντολες προφυλακίζεται και οποίος συμμορφώνεται παίρνει μπόνους 2.000.000€ μαύρο χρήμα. Ντρέπομαι» έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο Twitter.



«Συγχαρητήρια φίλε μου Ζόραν Ζάεφ! Η αποψινή ψήφος είναι ένα μεγάλο βήμα προς την κοινή μας επιτυχία. Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς ένα ειρηνικό μέλλον με ευημερία για τους λαούς μας!» ήταν το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στον Ζόραν Ζάεφ.

Κρίση στην ΠΓΔΜ

Η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής και αποφάσισε να αποπέμψει επτά βουλευτές που ψήφισαν υπέρ των συνταγματικών αλλαγών.

«Οι επτά βουλευτές που ενήργησαν κόντρα στη θέση του κόμματος και των πολιτών απογοήτευσαν εμένα, το κόμμα και την πατρίδα. Πρέπει να ζήσουν με αυτό. Για αυτό η εκτελεστική επιτροπή συνεδρίασε εκτάκτως και τους απέκλεισε από το κόμμα», δήλωσε ο ηγέτης του VMRO-DPMNE, Χρίστιαν Μιτσκόσκι.

Σε κάποιους από αυτούς, δήλωσε ο ίδιος, υποσχέθηκαν αμνηστία. «Ισως να έπεσαν και μετρητά στο τραπέζι, αλλά σαν άνθρωπος δεν μπορώ να δικαιολογήσω ή να κατανοήσω τις ενέργειές τους», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από την ψηφοφορία το κόμμα είχε καταγγείλει ότι πρόσφεραν έως και 2 εκατ. ευρώ σε βουλευτές, προκειμένου να στηρίξουν την πρόταση της κυβέρνησης.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news