facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Ανατροπή με την σορό στο Μαντούδι: Διαψεύδει η κόρη του 67χρονου ότι αναγνώρισε τον πατέρα της

Η σορός που βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πυλίου και Βλαχιάς στην βόρεια Εύβοια είναι μη αναγνωρίσιμη, σύμφωνα με την κόρη του 67χρονου αγνοουμένου. Προηγουμένως, δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως πρόκειται για τον 67χρονο που αγνοείται από το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Μαντούδι, όπου και χτύπησε ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς».

Μάλιστα, η κόρη του συμπληρώνει ότι θα περιμένει την εξέταση του DNA για να πιστοποιηθεί αν όντως πρόκειται για τον πατέρα της.

Όπως είχε δηλώσει στο LamiaReport ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος Νικόλαος Σπαής, θα «χτένιζαν» όλη την περιοχή από ξηράς και με τη βοήθεια του Λιμενικού τις καταλήξεις των χειμάρρων, καθώς πίστευε ότι η ορμή των νερών ήταν ικανή να τα κουβαλήσει στη θάλασσα.

«Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βρεθούν όλοι οι αγνοούμενοι…», δήλωσε ο κ. Σπαής σημειώνοντας την τεράστια προσπάθεια των ανθρώπων του ΠΣ τόσο κατά τη διάρκεια του κυκλώνα, όσο και μετά προσπαθώντας να μετριάσουν τον πόνο των ανθρώπων που είχαν πληγεί από το άγριο φυσικό φαινόμενο.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news