facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Στη φυλακή ο «δράκος με το φλάουτο»: Κάθειρξη 30 ετών και πρόστιμο

Το δρόμο για τις φυλακές πήρε ο αποκαλούμενος «δράκος με το φλάουτο», ο οποίος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 για βαριές κατηγορίες που αφορούν σε ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητριών του. Σήμερα, ολοκληρώθηκε η δίκη του κατηγορουμένου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με το δικαστήριο να επιβάλλει στον 61χρονο κατηγορούμενο, καθηγητή μουσικής στο επάγγελμα, κάθειρξη 30 ετών και έξι μηνών καθώς και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ.

Με την απόφασή του το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 61χρονο καθηγητή μουσικής για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία. Μάλιστα, δικαστές και ένορκοι δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό.

Νωρίτερα, η εισαγγελέας της έδρας είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορουμένου, αναφέροντας χαρακτηριστικά στην αγόρευσή της: «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια.»

Τέλος, το δικαστήριο, κατά πλειοψηφία, δεν χορήγησε αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο καταδικασθείς μουσικός με αποτέλεσμα ο 61χρονος να οδηγείται στις φυλακές.

lawandorder

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news