facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Συνέλαβαν 23 άτομα σε οικισμό Ρομά στα Διαβατά

Στη σύλληψη 23 ατόμων σε οικισμό Ρομά στα Διαβατά προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο έρευνας για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.

Εκ των συλληφθέντων, οι έξι φέρονται ότι εμπλέκονται στην απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ατόμων που έγινε στις 21 Οκτωβρίου 2018.

Ειδικότερα, σε επιχείρηση που έγινε με τη συμμετοχή αστυνομικών των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Θεσσαλονίκης αλλά και της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία εκπροσώπου δικαστικής Αρχής, σε 8 κατοικίες, εγκαταλελειμμένα οικήματα και οχήματα κατά τις οποίες συνελήφθησαν 23 άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία, οπλοκατοχή, σύσταση συμμορίας και απείθεια.

Ένας από τους συλληφθέντες προσπαθώντας να διαφύγει πήδηξε από ύψος 4 περίπου μέτρων και τραυματίστηκε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Κατασχέθηκαν συνολικά 7 κυνηγετικές καραμπίνες και περίπου 2.200 φυσίγγια.

protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news