facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Νεκρή βρέθηκε μετά από 23 ημέρες η 58χρονη αγνοούμενη στο Μαντούδι

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας, σε προχωρημένη σήψη, βρέθηκε στις 14:50’ το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10) σε κοίτη ρέματος στην Κήρυνθο Ευβοίας.

Συγκεκριμένα ένας πολίτης που μάζευε ξύλα, ξεχώρισε μέσα στη λάσπη κάτι περίεργο που όπως αποδείχθηκε ήταν το κορμί μιας γυναίκας.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία Μαντουδίου και την Πυροσβεστική. Μετά την ανάσυρση του πτώματος, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, με τη σοβαρή πιθανότητα να είναι η άτυχη 58χρονη που είχε χαθεί μέσα στα ορμητικά νερά χειμάρρου το βράδυ της 29ης Σεπτεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο σημείο που βρέθηκε η σορός της γυναίκας, είχαν ψάξει οι διασώστες της Πυροσβεστικής μαζί με την κυνοφιλική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, βρίσκοντας πτώματα από ζώα που είχαν παρασυρθεί από τους χειμάρρους. Τότε είχαν σημειώσει τη δυσκολία των ερευνών, καθώς η «μυρωδιά του θανάτου» από τα οικόσιτα και άγρια ζώα, δεν επέτρεπαν ακόμη και στον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο να ανακαλύψει τη μυρωδιά ανθρώπου.

Θυμίζουμε τέλος ότι στις 4 Οκτωβρίου είχε βρεθεί η σορός του 67χρονου συζύγου της αγνοούμενης σε θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πύλι και Βλαχιάς.

lamiareport

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news