facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Πρόεδρος εμπορικού συλλόγου Αθήνας στον «Θέμα 104,6»: Η πολιτεία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει την δουλεία της

«Η αστυνόμευση είναι αισθητή, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι μας ικανοποιεί και ότι είναι επαρκής. Δεν αρκεί να βγάλουμε μερικούς ένστολους παραπάνω ή να εντείνουμε την αστυνόμευση, αλλά πρέπει να επανατοποθετηθούμε στο θέμα της ασφάλειας», δήλωσε στο «Θέμα 104,6» και τους Νικήτα Κορωνάκη και Μαρία Κατσή, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας, Σταύρος Καφούνης. 

Παράλληλα, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου εκτίμησε ότι «η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της αρκεί να την αφήσουμε να την κάνει. Η πολιτεία διαχρονικά επεμβαίνει και δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της». 

«Οι καταστηματάρχες αισθάνονται αφύλακτοι, ότι κινδυνεύει η ζωή και η περιουσία τους. Υπάρχουν περιοχές που καταστήματα δεν λειτουργούν με έναν υπάλληλο και παίρνουν έναν δεύτερο για λόγους ασφάλειας. Ο δεύτερος υπάλληλος μπορεί να οδηγήσει σε λουκέτο την επιχείρηση», πρόσθεσε. 

Επίσης, ο Σταύρος Καφούνης υποστήριξε πως «το πεδίον του Άρεως καθάρισε, δυστυχώς όμως τα στοιχεία της παραβατικότητας έχουν διαχυθεί στις γύρω περιοχές. Το να μεταφέρουμε την πληγή από το ένα σημείο στο άλλο, δεν λύνει κάποιο πρόβλημα»'.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του προέδρου  του Εμπορικού Συλλόγου της Αθήνας



protothema

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news