facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Έκρηξη στο Twitter από την κυνική αναφορά Τσίπρα για τους συνταξιούχους

Δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στα social media η συνέντευξη Τύπου του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Ειδικά η αναφορά για τις συντάξεις και την περικοπή δαπανών που «θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου» προκάλεσε πλήθος σχολίων και έκανε τους χρήστες να κατηγορήσουν τον πρωθυπουργό για αναλγησία.

Είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 για το τι θα γίνει με τις συντάξεις:

«Αλλά το συγκεκριμένο μέτρο θα εξηγήσουμε στην Κομισιόν ότι είναι ένα μέτρο αντιαναπτυξιακό και μη διαρθρωτικό. Διότι αφορά στην προσωπική διαφορά και αφορά κάποια συγκεκριμένη μερίδα συνταξιούχων, οι οποίοι σήμερα είναι πάνω από 70 ετών οι περισσότεροι. Άρα η όποια περικοπή δαπανών δεν θα είναι μια μόνιμη περικοπή. Θα σβήσει με το πέρασμα του χρόνου. Δεν θα έχει καμία επίπτωση στη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος».

«Είμαι συνταξιούχος, με την άδειά σας κ. Τσίπρα μπορώ να ζήσω λίγο ακόμα;» , «Υπολόγισε Τσίπρα και σε μένα για τη μείωση της δαπάνης των συντάξεων με φυσικό τρόπο, είμαι καρκινοπαθής οπότε για σένα τελειωμένη υπόθεση» και διάφορα άλλα tweets ξεγυμνώνουν τον κυνισμό της πρωθυπουργικής τοποθέτησης στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Πολλά σχόλια έχουν γραφτεί και για το Μάτι αλλά και για το γεγονός ότι από ορισμένους δημοσιογράφους ζητήθηκαν εκ των προτέρων (από το βράδυ του Σαββάτου) οι ερωτήσεις που θα υποβάλονταν στον Αλέξη Τσίπρα.

Οι αντιδράσεις στο Τwitter για τη δήλωση του πρωθυπουργού:




































Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news