facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

«Ανεπιθύμητος» και στη Νέα Υόρκη ο Αλέξης Τσίπρας! Γέμισαν αφίσες και φέιγ βολάν οι δρόμοι (pics)

Εκατοντάδες αφίσες και φέιγ βολάν με την φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και τη φράση «ανεπιθύμητος» γέμισαν οι δρόμοι στη Νέα Υόρκη.

Τα μέλη της ομογένειας ακολούθησαν την πρακτική που έκανε την εμφάνισή της για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, διαμαρτυρόμενοι με αυτό τον τρόπο για τη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραχώρησε στα Σκόπια την «μακεδονική» ταυτότητα και γλώσσα.
Αφίσες τοιχοκολλήθηκαν στο Κουίνς, την Αστόρια αλλά και στο Λονγκ Άιλαντ Σίτυ, σε πολυσύχναστους σταθμούς του μετρό, στην Πλατεία των Αθηνών, σε Εκκλησίες, έξω από συλλόγους αλλά και σε πάρκα της περιοχής, με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι ομογενείς, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη αναγκάστηκε να αλλάξει τη τελευταία στιγμή το μέρος όπου επρόκειτο να διοργανώσει δεξίωση προς τιμήν του Αλέξη Τσίπρα. Το Γενικό Προξενείο επέλεξε την αίθουσα “Diplomat Ballroom” του ξενοδοχείου Plaza, προκειμένου ο πρωθυπουργός ν’ αποφύγει να έρθει εν΄ψε την προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας των ομογενών, για το θέμα των Σκοπίων.
Η δυσαρέσκεια της ομογένειας για τους κκ. Τσίπρα και Κοτζιά έχει, άλλωστε, ήδη εκδηλωθεί με το ψήφισμα της Παμμακεδονικής Ενωσης ΗΠΑ το οποίο τους χαρακτηρίζει ανεπιθύμητους.
mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news