facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Αιχμηρή ανάρτηση από τον Στέφανο Μάνο: Συγχαρητήρια κ. Αχτσιόγλου, πόσες ψήφους ελπίζετε να κερδίσετε;

Την έντονη αντίθεσή του με την απόφαση να κηρύξει υποχρεωτικές τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας στους κλάδους των ναυτιλιακών και τουριστικών γραφείων και στις τράπεζες, εξέφρασε ο Στέφανος Μάνος.

Με μια αιχμηρή ανάρτηση στο FB, ο πρώην υπουργός υποστηρίζει πως οι αυξήσεις από 15 έως 60% σε ήδη καλούς μισθούς θα έχει ως αποτέλεσμα οριακά κερδοφόρες εταιρείες να γίνουν ζημιογόνες, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε απολύσεις προσωπικού. Στην τελική φάση οι επιχειρήσεις θα κλείσουν και θα δημιουργηθούν νέα κόκκινα δάνεια, προειδοποιεί ο κ. Μάνος.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρώην υπουργός Οικονομίας αναφέρει τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια στην αποφασιστική Υπουργό κ. Έφη Αχτσιόγλου που με μια απλή κίνηση διόρθωσε όσα προβλήματα είχε επισωρεύσει η κρίση στους εργαζόμενους. Κήρυξε υποχρεωτικές τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας του προσωπικού στα τουριστικά και ναυτιλιακά γραφεία από το 2017 και στις τράπεζες για τα έτη 2016-2018.

Το αποτέλεσμα αυξήσεις από 15 έως 60% σε ήδη καλούς μισθούς. Συγχαρητήρια κ. Αχτσιόγλου. Πόσες ψήφους ελπίζει να κερδίσει; Σε δεύτερη φάση θα ακολουθήσουν απολύσεις, επειδή με τέτοιους μισθούς οι επιχειρήσεις από οριακά κερδοφόρες γίνονται ζημιογόνες. (Εκτός αν παρέμβει η κ. Αχτσιόγλου και απαγορεύσει τις απολύσεις). Σε τελική φάση οι επιχειρήσεις θα κλείσουν, νέα κόκκινα δάνεια και θα πληγεί και ο τουρισμός.

Συγχαρητήρια κ. Αχτσιόγλου. Συγχαρητήρια κ. Τσακαλώτο που σφυρίζετε αδιάφορος».


mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news