facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

Γεροβασίλη για Ρουβίκωνα: Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι καμίας οργάνωσης ως κύμβαλα αλαλάζοντα

«Η προστασία των πολιτών είναι ουσιώδης και κρίσιμη για την προοδευτική διακυβέρνηση του τόπου» τονίζει σε συνέντευξή της στην Κυριακάτικη «Κontranews» η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, διευκρινίζοντας ότι «μιλάμε για προστασία των πολιτών και όχι για καταστολή».

Η κ. Γεροβασίλη, μιλά για τον Ρουβίκωνα και για τον τρόπο αντιμετώπισής των δράσεών του. «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι καμιάς οργάνωσης και κανενός συστήματος ως κύμβαλα αλαλάζοντα. Η ασφάλεια των πολιτών είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση που δεν μπορεί να υπόκειται στους κανόνες του τηλεοπτικού θεάματος, των οπαδικών αντεγκλήσεων και των μικροπολιτικών αναγνώσεων», σημειώνει.

Σε ό,τι αφορά στην επικείμενη συγκατοίκησή της με την Κατερίνα Παπακώστα η οποία προέρχεται από διαφορετικό πολιτικό χώρο, σημειώνει πως «η κυβέρνηση έχει πολιτικό πρόγραμμα που υποχρεούται να φέρει εις πέρας ανεξαρτήτως προσώπων και καταβολών» συμπληρώνοντας ότι «ο τόπος πρέπει να πάει μπροστά –κι αυτό συνιστά το προοδευτικό στοίχημα της κυβέρνησης– και πρέπει να πάει μπροστά με τους πολλούς –κι αυτό είναι το εθνικό στοίχημα της κυβέρνησης».

Τέλος, η Υπουργός εξαπολύει δριμεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ. Αναφέρει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η κυρίαρχη προοδευτική δύναμη του τόπου και κάνει λόγο για «μετεξελιγμένο ΠΑΣΟΚ» που έχει εγκαταλείψει κάθε προοδευτική οδό, στρεφόμενο δεξιότερα.

iefimerida

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news