facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Καταγγελία Αμυρά για ΚΕΕΛΠΝΟ: Στέλνουν στο πειθαρχικό καρκινοπαθή υπάλληλο που ήθελε να πάρει τα φάρμακά της

Σε καταγγελία προέβη ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς σχετικά με τη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ και συγκεκριμένα στον τρόπο που ασκείται η διοίκηση από τον Θεόφιλο Ρόζενμπεργκ.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, η υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, που παλαιότερα αποκάλυψε ότι της απαγόρεψαν εκτός ωραρίου να πάρει από το γραφείο τα αντικαρκινικά φάρμακα, πρόκειται να έρθει αντιμέτωπη με πειθαρχική δίωξη. Κι αυτό διότι μετά την καταγγελία -σύμφωνα με τον κ. Αμυρά- την «απέσπασαν» σε μια αποθήκη, αλλά λόγω της κατάστασης της Υγείας της αιτήθηκε (εγγράφως) για περισσότερο προσωπικό.

Η κίνηση της, όπως φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο βουλευτής του Ποταμιού, θεωρήθηκε «απρεπής» από την ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ και ως εκ τούτου ετοιμάζεται να περάσει από πειθαρχικό έλεγχο.

Έτσι ο κ. Αμυράς διερωτάται μέσα από ανάρτησή του στο Facebook:

«Ερωτώ: από πότε το αίτημα μιας υπαλλήλου που ζητά αρμοδίως και υπηρεσιακώς τη στήριξη της διοίκησης για να κάνει τη δουλειά της αποτελεσματικά είναι κακόβουλη και απρεπής κριτική;»,

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του Ποταμιού προ μηνών, σημείωνε ότι ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπερκ δοκίμασε με τον πλέον απαράδεκτο τρόπο τα ψυχικά και σωματικά όρια μιας οροθετικής εργαζόμενης του ΚΕΕΛΠΝΟ όταν την Παρασκευή 15 Ιουνίου του 2018 αρνήθηκε την είσοδο στο ΚΕΕΛΠΝΟ σε οροθετική εργαζόμενη προκειμένου η ίδια να παραλάβει τα απολύτως απαραίτητα σε αυτήν αντιρετροϊκά φάρμακα, τα οποία είχε ξεχάσει στο γραφείο της.

Όπως κάλλιστα γνωρίζει ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο οποίος είναι χειρουργός με έδρα αναπληρωτή καθηγητή στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, τα συγκεκριμένα φάρμακα δεν μπορούν να αγορασθούν σε κανένα εφημερεύον φαρμακείο και ο ασθενής μπορεί να τα προμηθευτεί μόνο μέσω νοσοκομείου αναφέροντας συγκεκριμένο κωδικό και τα αρχικά του ονόματός του.

Παρά το γεγονός αυτό ο κύριος Ρόζενμπεργκ αρνήθηκε δύο φορές στην εν λόγω εργαζόμενη να εισέλθει στο γραφείο της για μερικά μόνο λεπτά της ώρας με την αιτιολογία ότι το αίτημα πρόσβασής της στο χώρο εργασίας ήταν εκτός ωραρίου και συνεπώς αδικαιολόγητο!

Παρά τις προσπάθειες της εργαζόμενης, η οποία ζήτησε τη συνδρομή της ελληνικής αστυνομίας ο κύριος Ρόζενμπεργκ δεν μεταπείσθηκε και έκρινε προτιμότερο να εκθέσει σε κίνδυνο την υγεία της εργαζόμενης του αποστερώντας την από τη φαρμακευτική της θεραπεία για τρεις ολόκληρες μέρες», ανάφερε ο ίδιος.

mononews

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news