facebook-twiter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Θ. Τοσουνίδης: Ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία

Βέλη κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, εκτόξευσε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, υπογραμμίζοντας πως «ακόμη μία φορά, με τις δηλώσεις του, ο κ. Κοτζιάς προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην κυβερνητική συνεργασία».

«Όσον αφορά τα θέματα της Βουλής κατανοούμε ότι δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, διότι ουδέποτε υπήρξε εκλεγμένος βουλευτής απευθείας από το λαό. Κρίμα», συμπλήρωσε ο κ. Τοσουνίδης.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με τον Γερμανό υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μάας, ο κ. Κοτζιάς τόνισε για την συμφωνία των Πρεσπών ότι «μας έβγαλε από τη φυλακή από την οποία μερικοί ονειρεύονται να ξαναμπούμε, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε».

Παράλληλα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το δημοψήφισμα στην ΠΓΔΜ θα κερδηθεί και θα έχει την απαραίτητη συμμετοχή, ενώ εκτίμησε ότι η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών στη γείτονα χώρα θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο και στη συνέχεια η συμφωνία θα έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή, όπου σύμφωνα με τον κ. Κοτζιά θα υπερψηφιστεί.

naftemporiki

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BLOGS

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

inblogsgr news